string(1) "p"

Goedkope bedden

De Bedweters, je vind er alles voor een perfecte nachtrust. Bedden, boxprings en nog veel meer! Kom langs om te vergelijken, beoordelen en te proberen.

Unieke beddenspeciaalzaak

Door onze jarenlange ervaring, uitstekende service en combinatie van een online beddenwinkel en beddenzaak in Alkmaar en Velsen, mogen wij ons gerust een unieke beddenspeciaalzaak noemen. Wij werken met de leukste merken. Zo vind je bij ons het bekende Boone opklapbed, de Henson Design boxspring en het fluweelzachte Tempur kussen. Ook populaire labels zoals, Dico bedden en Avek bedden, hebben een plekje bemachtigd in onze winkel.

Bedden outlet

Goedkope bedden koop je in onze bedden outlet. Mis geen enkele boxspring aanbieding en schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons via onze sociale media kanalen. De leukste bed en matras aanbiedingen en hoogste kortingen op bedden ontvang je direct in je inbox.

Je kunt bij ons veilig en vertrouwd betalen met iDeal. Producten bezorgen we graag aan huis, maar ook afhalen in onze beddenwinkels in Alkmaar en Velsen is geen probleem. Op alle artikelen geven we langdurige garantie, zodat je er zorgeloos van kunt genieten. Een nieuw bed of matras kun je daarom het beste kopen bij de Bedweters!