Ergosleep® Configurator

Creëer uw ideale Ergosleep®-droombed. Boxspring of lattenbodem, stoffen, accessoires,...met de handige bedconfigurator stelt u in 1-2-3 uw droombed samen.

De Ergosleep® configurator 2.0 komt met een volledig vernieuwde intuïtieve user interface, waarbij je in de virtuele SLAAP-DNA®-wereld met eenvoudige navigatie (swipen op touch-interfaces) je eigen droombed kan samenstellen.

Op een foto-realistische manier kan je in real-time zien wat het resultaat is van jouw keuzes (model, stof, poten, ….). Hierbij kan je ook meteen het decor van de slaapkamer afstemmen door muren en vloeren aan te passen.
In deze nieuwe versie zijn verschillende aanzichten mogelijk. Een zoom-functie maakt het mogelijk op de verschillende onderdelen in te zoomen. Ook werd een dag – nacht modus geïntegreerd.

Door de snelle evolutie in deze technologie werd de versie 2.0 volledig nieuw geconcipieerd op basis van een vernieuwd platform. Daardoor zal de beleving verder verbeterd worden.

De Ergosleep® configurator 2.0 is als een online tool op www.ergosleep.com beschikbaar, met tal van inspirerende voorbeelden d.m.v. voorgestelde presets. Daarnaast is er ook een versie voorzien voor gebruik in het winkelpunt. Een goed voorbeeld van cross-mediale aanpak dus.