Een Viking bed kies je met je ogen dicht

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Saland in Zweden, en uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.

Pure ambacht uit het hart van Saland in Zweden

Kom en ervaar deze prachtige, zeer comfortabele en kwalitatief hoogstaande boxspring bedden. Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Saland in Zweden, en uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.
Daarom kan Viking beds of Sweden met een gerust hart 25 jaar garantie op frame en veerbreuk geven, en 5 jaar op de motoren van de verstelbare bedden.

Viking bed of Sweden is 3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste fabrikant van Zweden. Daarom nodigen wij u van harte uit om de bedden bij ons te komen aanschouwen en uit te proberen.

Welkom in onze showroom

We vinden het altijd geweldig om nieuwe mensen in onze showroom te ontvangen. U bent dan ook van harte uitgenodigd!

Om te voorkomen dat we toevallig net allemaal met een andere klant bezig zijn, bieden we u graag de mogelijkheid om een afspraak met ons in te plannen. Op die manier weten we zeker dat we de nodige tijd en aandacht aan u kunnen besteden.

Om het maken van een afspraak gemakkelijk te maken, hebben we een online agenda waar u rechtstreeks zelf een afspraak kunt inplannen.