The Heritage Collection

Candia brengt eeuwenoude erfenis van de Méditerranée naar de slaapkamer.

Premium assortiment bedden

Tijdens Salone del Mobile in Milaan lanceerde Candia ‘The Heritage Collection”. Een premium assortiment bedden geïnspireerd op de esthetische en het culturele erfgoed van de Middellandse Zee. De luxe bedden zijn vernoemd naar Unesco erfgoedlocaties die afstammen uit het Romeinse tijdperk. Een eerbetoon aan de oorsprong en de herinneringen aan de Middellandse Zee.

Rijke Collectie

Deze rijke collectie omvat 10 bedden, die door verschillende designers zijn ontworpen. Geïnspireerd op de afbeeldingen, de kleuren, het licht en de erfenis van tijdloosheid, die de Middellandse Zee uitstraalt. Ieder bed draagt een naam van een stad of gebied, die je op reis neemt naar vroegere tijden.

Eeuwenoude ambacht

De esthetische aantrekkingskracht van de bedden rust in het ontwerp en het gebruik van de uiterst natuurlijke materialen. De passie en technische vaardigheid van mediterrane vakmensen, die de bedden nog volgens eeuwenoude ambacht handmatig maken, zorgen voor een ultiem comfort. Elke keer dat u op een bed slaapt van Candia, wordt u weer energiek wakker en bent u klaar voor een nieuwe dag.

Deze collectie omvat ook een diversiteit van nachtkastjes, passend bij de stijl van de exclusieve bedden.

‘The Heritage of the past is the seed that brings forth the harvest of the future’?Wendell Philips