Boxsprings Carpe Diem

Carpe Diem Boxsprings, de top van Scandinavisch slapen uit Zweden. Veel keus in vlakke en verstelbare Carpe Diem bedden. Slaaphof heeft het allemaal!

Carpe Diem Boxsprings. Ervaar het Zweedse slapen.

Met een Carpe Diem bed koopt u een boxspring met een unieke opbouw:
Van het topdek naar matras en dan naar de progressieve boxspring, die heel soepel is. Iedere boxspring heeft zijn eigen, unieke karakter. Door de combinerende veersystemen ligt u gemakkelijk,in vrijwel elke houding. De slaapsystemen zijn verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. Bij de Marstrand bijvoorbeeld is er een extra verstelbare lendensteun voor uw rug.
Carpe Diem Boxsprings, de top van Scandinavisch slapen uit Zweden. Carpe Diem maakt betrouwbare en comfortabele boxsprings in Zweden. In Nederland is het merk met zijn Carpe Diem bedden al jaren toonaangevend.


TIJDELIJK EEN LIMITED EDITION AKTIEMODEL SALTÖ BIJ SLAAPHOF! http://www.slaaphof.nl/merken/boxsprings/carpe-diem/

De modellen van Carpe Diem die u vindt bij Slaaphof.
De Carpe Diem KOSTER, de Carpe Diem MALÖ, de Carpe Diem HARMANÖ, de Carpe Diem SANDÖ, de Carpe Diem SKAFTÖ, de Carpe Diem RONDÖ, de Carpe Diem SALTÖ, de Carpe Diem MARSTRAND en de Carpe Diem VINGA zijn populair in Nederland. In dit deel van de website gaan we dieper in op de kenmerken van een Carpe Diem boxspring.

Bij Slaaphof heeft u ruime keuze in diverse modellen Carpe Diem bedden. De modellen verschillen in zowel:
• Vormgeving
• Stoffen
• Verstelbaarheid
• Inrichting van het matras

Daarnaast zijn de Carpe Diem bedden uit te breiden met topmatrassen, hoofdborden en andere accessoires. Uw Carpe Diem bed stelt u dus geheel naar eigen wens samen, zodat deze aansluit bij uw slaaphouding, lichaamsbouw en natuurlijk het karakter van uw slaapkamerinterieur.

Slaaphof is dé Carpe Diem bedden winkel van Harderwijk!
Wij zijn 25 jaar specialist op het gebied van comfortabel en ergonomisch slapen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak online een afspraak voor persoonlijk advies! Kom gerust langs bij Slaaphof voor een ligtest en ontdek wel Carpe Diem bed het beste bij u past!