Partner

Tele Tapijt / Slaapplaneet

Sinds 1993 is Teletapijt een bekend gezicht in Vleuten en omstreken. Het is belangrijk voor Teletapijt dat jij je 'thuis' voelt in hun winkel, waar ze jou graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je je wilt oriënteren. Kijk rond in de uitgebreide stalencollecties van Teletapijt en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van hun aanbod.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht teletapijt.nl

De nachtrust is bepalend voor jouw dag. Daarom is het ontzettend belangrijk voor lichaam en geest dat je een goede nachtrust krijgt zodat je de dag goed kunt beginnen. Voor die goede nachtrust heb je natuurlijk een geschikt en comfortabel bed nodig. Teletapijt helpt jou bij het uitkiezen van het bed dat bij jou past.

Teletapijt geeft jou advies

De deskundige adviseurs van Teletapijt geeft je graag advies over wat de correcte slaaphouding is en welk matras is voor jou. Daarbij is het bij Teletapijt mogelijk om een matras een weekend uit te proberen zodat je zeker kunt zijn van jouw keuze. Bij rug, nek en/of schouderklachten is het ook zeker belangrijk om niet te hard of juist te zacht te liggen. Laat je informeren door één van de specialisten en zij zullen je het uitgebreide aanbod aan boxspring, ledikanten en matrassen laten zien.
Naast correct slapen is het fijn om een gewenst ledikant en/of boxspring in jouw slaapkamer te hebben met een prachtig dekovertrek dat het bed helemaal compleet maakt. Teletapijt presenteert en informeert jou graag nader over de mogelijkheden in hun showroom in Vleuten.

Merken

 

 

 

                                

            logo jade             

        

            

                                                            

 

Meer lezen over
'Boxspring'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.