Bed Friend Forever

Luxe beddengoedmerk SUITE702 introduceert een nieuwe reden om meer tijd in bed door te brengen: de bedMATE.

02 Februari 2019

Hello bedMATE!

Beeld je een stevig donzen hoofdkussen in, maar dan 180 cm lang. De ideale bedpartner dus, zeker met een mooie bijpassende SUITE702 sloop van krakend zacht organic percale katoen die ook nog eens qua kleur bij je interieur past. Gebruik je maatje als headboard... Of kruip er lekker tegenaan, ga er bovenop liggen, omhels hem met al je ledematen, gebruik hem als buffer of keer hem de rug toe, de bedMATE vindt het allemaal best.

Single of samen, de bedMATE ligt altijd voor je klaar.

De bedMATE heeft dezelfde eigenschappen als een hoofdkussen en is goed gevuld met zachte ganzenveertjes. Het extra lange kussen wordt gemaakt in Nederland en heeft het DownPass certificaat: het keurmerk voor dons en veren met de strengste criteria op het gebied van dierenwelzijn. Tevens heeft het kussen het NoMite certificaat waarmee het geschikt is voor mensen met astma of huisstofmijtallergie.

De bedMATE (180x50cm) kost €124,95 en is vanaf januari 2019 te bestellen. De bijpassende kussensloop kost €29,95 en is verkrijgbaar in diverse kleuren, net als het beddengoed van SUITE702.

SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono in 1969 in het Hilton in Amsterdam. Door wel zes (!) dagen in bed te blijven vroegen het pasgetrouwde stel aandacht voor wereldvrede. Het liefst wil SUITE702 dat iedereen lekker naar bed gaat en er voorlopig niet meer uit komt.

Slapen, lezen, vrijen, werken, spelen, dagdromen, met de bedMATE vier je het leven in bed.

Reacties