5 tips voor de ultieme slaapkamer 

De slaapkamer, een ruimte in huis waar je maar al wat uurtjes doorbrengt. Wij geven je een paar tips om je slaapkamer nóg gezelliger te maken.

Lenette Hermsen 10 December 2018

Wit, wit en wit

Bron: Pinterest

Wit zorgt voor veel rust in de slaapkamer. Hoe meer rust, hoe beter de nachtrust! Maak gebruik van witte kussens, dekens of meubelen. 

Warme kleuren

Vind je wit een beetje te kil? Dan kun je warme kleuren toevoegen om je slaapkamer levendig te houden. Voorbeelden van warme kleuren zijn geel, oranje en rood. Leg wat extra kussens neer op je bed die deze kleuren bevatten of koop een leuk kleed. 

Haal de natuur in huis 

Bron: Pinterest

Haal de natuur in je slaapkamer door planten neer te zetten of meubelen van hout te gebruiken. Het zorgt meteen voor meer sfeer in de ruimte!

Kunst aan de muur 

Bron: Pinterest

Vind je je slaapkamer nog wat saai, maar weet je niet zo goed wat je eraan toe moet voegen? Schilderijen zijn altijd het antwoord. Hang er een of meerdere boven je bed of maak gebruik van een plank waar ze je op neer kunt zetten. Extra tip: kies een schilderij die matcht met de kleuren van je bed en/of slaapkamer. Te lastig? Dan zit je altijd safe met een zwart-wit schilderij. 

Verwen jezelf met een donzen dekbed

Niet alleen de inrichting van je slaapkamer is belangrijk voor je nachtrust, maar uiteraard ook het bed zelf. Gooi kussens die hun vorm hebben verloren eruit en maak plaats voor een donzen dekbed van Whitecloudz.nl.  Een donzen dekbed biedt je de warmte die je in deze koude dagen nodig hebt en zorgt voor een ultieme nachtrust. 

Reacties