Veranda's 3x4

Geniet met een veranda van 300 x 400 cm van lange zomeravonden met vrienden of familie in de tuin.

De mooiste veranda's voor de mooiste zomerdagen!

Met onze veranda's van 3x4m heeft u altijd een droog plekje om te genieten met familie en vrienden. Een veranda zorgt voor een onmisbare uitbreiding van uw leefwereld! Omdat niet alle exemplaren precies 300 bij 400cm zijn, vindt u hier alle overkappingen die variëren van 250 tot 350cm bij 350 tot 450cm.

Buiten zijn wanneer u maar wilt?
Veel mensen houden van het buitenleven, maar niet altijd laat het weer dit toe. Een veranda of overkapping is dan de ideale oplossing. Zo kunt u veel vaker van het buiten leven genieten met welke weersomstandigheden u ook te maken krijgt.

Waarom dan een veranda?
Ten eerste is het een mooie vergroting van de leefruimte van uw woning. Tevens is het erg functioneel in vergelijking met andere oplossingen. Neem bijvoorbeeld een zonnescherm; die moet u uitdraaien zodra de zon begint te schijnen, gaat het regenen moet het scherm weer omhoog en heeft u geen enkele bescherming. Ook blijven uw tuinmeubels beter beschermt en hoeft u deze niet telkens af te dekken of te stallen in uw schuur of garage.

Heeft een veranda ook nadelen?
Nadelen zijn er niet te bedenken. Vooroordelen zijn er absoluut wel. Veel mensen denken dat het onder een veranda erg warm kan worden en dat de huiskamer er donker door wordt. Maar dat is helemaal niet het geval. Door het gebruik van het juiste type dakplaten blijft het lekker koel en blijft de kamer zo licht als u wilt. U kunt namelijk kiezen uit diverse soorten dakbeplating bijv.: helder, opaal, warmte-werend etc.

Voordelen veranda:
Een veranda vergroot uw woongenot het gehele jaar door.
U geniet langer van het buitenleven.
Uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan lekker droog, zowel zomers als ’s winters.
Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven.
In de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten. En bij thuiskomst een droge overgang naar binnen.
Een sieraad aan uw woning en in de tuin.
Een veranda zorgt voor VEEL minder onderhoud van ramen en schilderwerk.
Geheel onderhoudsvrije materialen.

Meer informatie:

Kijk voor meer info snel op onze website.