Tuinhoutdiscount.nl stunt met prijzen voor glazen schuifwanden

Heb je een overkapping in de tuin of heb je een houten veranda aan je huis? Wil je een overkapping gaan realiseren in de tuin?

10 Juli 2020

Dan is een glazen schuifwand een échte toevoeging voor jouw plannen. Naast dat de glazen schuifwanden een hoop voordelen hebben zijn ze nu ook nog eens relatief laag geprijsd bij aanbieder Tuinhoutdiscount.nl.

Waarom zou je een glazen schuifwand willen in uw overkapping of veranda?
Naast dat een glazen schuifwand natuurlijk erg mooi is en een moderne look geeft aan je overkapping of veranda heeft een glazen wand die open en dicht kan nog een aantal enorme voordelen.

Het hele jaar genieten

Zo geeft een glazen schuifwand je de mogelijkheid om niet alleen in de zomer, maar ook gedurende de rest van het jaar te genieten van de tuin. Is het wat frisser buiten of regent het? Geen enkel probleem, je sluit simpelweg de glazen wand en je kunt alsnog gezellig zitten met vrienden.

Geen verlies van licht of zicht

Waar veel mensen ervoor kiezen om de wanden van een overkapping helemaal dicht te maken met bijvoorbeeld Deens Rabat, potdekselplanken of blokhutprofielplanken is het sluiten van een wand met een glazen schuifwand voor zowel licht als zicht een enorm stuk voordeliger. Je vangt immers nog steeds het licht van buiten in de overkapping en hoeft het prachtige uitzicht dat je hebt niet te missen.

De waarde van je woning verhogen

Het grootste voordeel van dit alles? Wanneer je bijvoorbeeld een veranda aan huis hebt en je de wanden besluit dicht te maken met een glazen schuifwand realiseer je een extra kamer. Heel fijn, want dit betekent extra ruimte en een stukje extra isolatie aan de achterzijde van de woning. Maar wist je dat je in veel gevallen deze vierkante meters mag meerekenen bij het oppervlakte van je woning? Dit betekent dus een flinke waardevermeerdering voor je woning mocht je ooit besluiten te verhuizen.

Nu extra scherp geprijsd

Door direct in te kopen bij de fabriek en zo min mogelijk tussen partijen te hanteren is Tuinhoutdiscount.nl in staat je een extra scherpe prijs te bieden bij de afname van een glazen schuifwand. De glazen schuifwanden van Tuinhoutdiscount.nl zijn standaard scherp geprijsd en zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Zo kun je je glazen schuifwand naar wens samenstellen en betaal je nooit teveel!

Reacties