Foto: Eigen-Huis-Ver-Bouwen-Inrichten-2

15 - 17 maart 2013: Eigen Huis (Ver)Bouwen beurs

Zevende editie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten uitgebreid met tuinbeurs

Guido van Loon

Zevende editie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten uitgebreid met tuinbeurs. 15 - 17 maart 2013 - Eigen Huis (Ver)Bouwen beurs

Wonen.nl geeft 5 x 2 kaarten weg. Like ons op facebook en maak kans op kaarten!

De huizenmarkt staat al een tijdje stil en toont nog geen tekenen van herstel. Voor veel mensen reden om niet te gaan verhuizen, maar hun huidige huis te verbouwen tot droomhuis. Tijdens Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in de Jaarbeurs Utrecht vind je alles op het gebied van bouwen en verbouwen. Van aanbouw tot opbouw en van keuken tot badkamer; de beurs is de ideale plek om ideeën op te doen en informatie te verzamelen. Nieuw dit jaar is de uitbreiding met een tuinpaviljoen, waar bezoekers inspiratie en advies kunnen opdoen op het gebied van tuinen en terrassen.

Dankzij de uitbreiding met het nieuwe tuinpaviljoen kan Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten bezoekers nu een totaalconcept op het gebied van wonen bieden. Interieur én exterieur. In het nieuwe tuinpaviljoen zijn verschillende voorbeeldtuinen van vooraanstaande hoveniers te vinden. Rondom de modeltuinen presenteren diverse tuinspecialisten zich met advies over onder andere tuinontwerp, bestrating, beplanting en tuinmeubilair.

Matchmaking
Afgelopen jaar introduceerde Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten de matchmaking service: de mogelijkheid om van tevoren online al afspraken met aanwezige exposanten te maken. Ook dit jaar kan de bezoeker weer van deze service gebruikmaken.

Meer informatie: www.realiseerjedroomhuis.nl

Publicatiedatum: 13 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties