Partner

Renson Sunprotection-Screens

Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt Renson alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.

Lapure Classic Line

Renson Lapure Classic Line: stijlvolle terrasoverkapping met klassieke toets.

Renson Lapure Classic Line

Lapure Classic Line is een terrasoverkapping met zonwerend, waterdicht en lichtdoorlatend doek in het dak. De kolommen van Lapure Classic Line zijn voorzien van decoratieve lijnen in het profiel. Daarnaast worden de kolommen bovenaan afgewerkt met een bolvormig of diamantvormig element. Lapure 'Classic Line' vormt een esthetische en stijlvolle oplossing voor een woning in landelijke of klassieke stijl.

Zon- en waterwerend screendak

Het zon- en waterwerend screendak biedt naast de nodige beschutting op het terras ook de gewenste lichtinval in huis. In open stand is er geen visueel storende laterale verbinding aanwezig waardoor een panoramisch zicht gegarandeerd wordt. De neerslag wordt via de geïntegreerde kanalen in de voorbalk en via de zijgeleiders naar de kolommen afgevoerd. Zo heb je steeds een droog terras.

Deze terrasoverkapping is ook in een ‘gekoppelde versie’ verkrijgbaar. Met 2 of zelfs 3 exemplaren naast elkaar gemonteerd, kunnen grote afmetingen tot 12m overspannen worden en dit met een diepte van 5m.

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.renson-outdoor.nl. Om direct een brochure aan te vragen klik hier

Meer lezen over
'Lapure Classic Line'?

meer van deze professional

Renson brochure

Op zoek naar een terrasoverkapping of pergola voor jouw...

Algarve Classic Line

Algarve Classic Line van Renson: Duurzame terrasoverkap...

Healthbox 3.0

Healthbox 3.0 is een slim en volledig geautomatiseerd v...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.