Lamellendak Gardano

De naam Outdoor Living is een bewuste keuze voor dit lamellendak van Gardano: je hebt het hele jaar door een comfortabel buitenruimte. Maatwerk of standaard

Holiday at home met Outdoor Living lamellendak

De naam Outdoor Living is een bewuste keuze voor dit lamellendak van Gardano: deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is. Hiervoor zorgt een lamellendak waarvan de 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden.

Een waterdichte bescherming

In gesloten toestand biedt het lamellendak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonregulerend lamellendak: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

Lamellendak louvredak lamellenoverkapping

Windresistente ZIP screens

Als extra bescherming kan de B-200 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Transparante vensters

De ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,3m hoog.

  

 

 

Vrijstaand, aangebouwd of gekoppeld lamellendak

De B-200 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Bovendien kunnen meerdere modules aan mekaar gekoppeld worden.

Residentieel en professioneel gebruik

Met afmetingen die kunnen variëren tot 7m breed en 7m lang is de B-200 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping. Voor nog grotere oppervlakken kunnen meerdere modules aan mekaar gekoppeld worden.

 

2 standaard kleuren

De B-200 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur. Bovendien kan het frame en het lamellendak in een afzonderlijke kleur geleverd worden.

Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Eenvoudig te bedienen

Tenslotte kan je het lamellendak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

Glasschuifwanden

Glasschuifwanden zijn zeer populair en zeer aangenaam of nog meer van uw overkapping te genieten.


glasschuifwand

 

www.lamellendak.com