string(1) "a"

Coole look: schermmodel "MX-1 compact" geeft het huis stijl

De "MX-1 compact" overtuigt door het futuristische design, de afmeting en de vele technische details.

25 Juni 2021

Nieuwe LED-verlichting aan de behuizing legt de nadruk op de strakke look. Net als het frontpaneel dat als blikvanger van achtergrondverlichting kan worden voorzien. Wie een zwak heeft voor een moderne, luxueuze inrichtingsstijl, zal enthousiast worden van dit scherm.

De "MX-1 compact" is een statement voor puristische vormen. Het model kreeg daarvoor de afgelopen jaren wel vier prijzen voor design. De behuizing van het scherm is slank, maar trekt toch de aandacht. Deze wordt 's avonds geaccentueerd door effectieve, nieuwe LED-verlichting die de gevel indirect belicht, en door het verlichte voorste frontpaneel. Het frontpaneel is bovendien verkrijgbaar met een afwerking van echt metaal in de kleuren koper, brons en messing of in stijlvolle metallic en effectlakken.

Echt iets voor liefhebbers van design

Bij het scherm wordt goed productdesign gecombineerd met slimme technologische features en talrijke accessoires, waarmee het scherm naar eigen smaak kan worden vormgegeven. Bijvoorbeeld op het gebied van verlichting of met een extra scherm dat aan de voorkant als zichtbescherming kan worden neergelaten. Sterke knikarmen met een door markilux ontwikkelde bionische pees zorgen er daarnaast voor dat de aandrijving stil is en dat het scherm weinig onderhoud nodig heeft. En er onstaat een schaduwplek van maximaal 30 vierkante meter. Hoogwaardige materialen en speciale coatings garanderen bovendien een lange levensduur. De "MX-1 compact" is gemotoriseerd en kan radiografisch en via slimme technologie worden bediend. Wie van duidelijke producttaal houdt en een scherm zoekt dat zich door moderne architectuur kenmerkt, is bij de "MX-1 compact" aan het juiste adres.

Meer informatie: www.markilux.com

Meer van Markilux
Reacties