BOzARC overkapping

Terrasoverkapping: het hele jaar genieten van je terras met BOzARC.

BOzARC terrasoverkapping

Een gezellige (winter)barbecue met vrienden of familie, een zomers diner tot in de late uurtjes of een aperitief op het terras: er zijn heel wat gelegenheden die je op je terras kunt beleven. Wil je vermijden dat een regenbui roet in het eten gooit? Dan is een terrasoverkapping ideaal. Naar binnen vluchten voor de regen behoort voorgoed tot het verleden. Het hele jaar door geniet je zorgeloos van het buitengevoel.

Terrasoverkappingen in allerlei uitvoeringen

Een terrasoverkapping wordt altijd op maat gemaakt. Op basis van je wensen (afmetingen, kleur en uitvoering) en de beschikbare ruimte kun je kiezen uit:

- Een terrasoverkapping met een verschuifbare of vaste zijwand
- Een gebogen terrasoverkapping
- Een aflopende terrasoverkapping
Tip: wil je altijd in de schaduw zitten? Dan is een terrasoverkapping in combinatie met een zonwering je ding. Om de wind tegen te houden is een windscherm dan weer ideaal, terwijl de temperatuur dankzij een terrasverwarmer ook tijdens de winter heel aangenaam blijft onder je overkapping.

Waarom een terrasoverkapping plaatsen?

Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen regen en wind, maar biedt nog andere voordelen. Dankzij de juiste dakbedekking creëer je een maximaal ruimtegevoel. De sfeer bepaal je volledig zelf. Zo biedt een transparante dakbedekking een open, lichte en luchtige sfeer. Is je terras naar het zuiden gericht en heb je liever koelte op je terras? Dan is een fumé dakbedekking raadzaam. Deze dakplaten laten licht door, maar houden warmte tegen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte op.