array(1) { ["path"]=> string(28) "www.rudolfdejong.nl/Specials" }
Partner

Rudolf de Jong

Rudolf de Jong Interieurbetimmeringen & Vormgeving is vanaf 1985 het bedrijf van de Friese designer Rudolf de Jong. Hij houdt zich bezig met het vormgeven en realiseren van diverse producten zoals: keukens, trappen, kastenwanden, inloopkasten, badkamermeubels, kamer a suite, lambrisering, belevingsruimtes, serre, winkelinrichting etc. Samen met zijn vrouw Geke leidt hij een operationeel team van vormgevers en vakmensen. In de ambachtelijk meubelwerkplaats waar het design wordt omgezet naar maatwerk werken vakmensen die als geen ander begrijpen wat de klant wil.  Door de jarenlange ervaring in kennis van stijlen, smaken, trends en een achtergrond in de bouw heeft Rudolf de Jong een grote voorsprong als designer. Zijn passie ligt in het samen met de klant ontwerpen van concepten zodat rekening gehouden wordt met alle klantwensen. Ook voor houten vloeren, kachels en andere interieurproducten kunt u bij Rudolf de Jong terecht.    

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Rudolf de Jong

Werkwijze Oriënterend gesprekWanneer je contact hebt gezocht met Rudolf, volgt er eerst een oriënterend gesprek in de modelwoning. Vaak heeft de klant een globaal idee maar de kracht van Rudolf zit in het meedenken en adviseren over de details.

Op maat geproduceerd

Na het oriënterend gesprek worden er tekeningen en schetsen ontwikkeld. Na goedkeuring hiervan wordt er een tweede afspraak gemaakt waarin het geheel wordt doorgesproken.

Rudolf de Jong

Vervolgens worden de klantwensen vertaald in producten die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd.

Meer lezen over
'Specials'?

meer van deze professional

Belevingsruimte

Kastenwanden

Maatwerk keukens

Voor meer informatie: interieurbetimmeringen.nl

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.