array(1) { ["path"]=> string(29) "www.niekroos.nl/serre-aanbouw" }
Partner

Niek Roos Serrebouw bv

Niek Roos BV is dé specialist op het gebied van houten serres, veranda's, poolhouses en lichtstraten. De  kracht van Niek Roos is dat de producten die we aanbieden naadloos passen bij de stijl van uw woning. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest.

Houten serres

Stijlvol wonen in een houten serre van Niek Roos
Een houten serre is een stijlvolle en vriendelijke vergroting van uw woonhuis. Het moet net als uw woning comfort bieden, want u brengt er vele uren door. U ontvangt er vrienden, vindt er rust en leeft er een belangrijk deel van uw vrije tijd. Een serre moet daarom voldoen aan al uw wensen. Bij Niek Roos BV staan uw wensen centraal en laten we het ontwerp en de bouw naadloos passen bij uw woonhuis en omgeving.

Comfort

Comfort en omgeving in balans met een serre op maat
Houten serres bieden huiselijk comfort in combinatie met een schitterend uitzicht en het vergroot uw woning. Door het contact met de tuin is het een aanwinst voor alle seizoenen. Met de deuren open in de zomer of met de koesterende warmte van het huis in de winter. Door het leveren van maatwerk en materialen waarmee wordt gewerkt, is het één geheel met uw woning.

Kwaliteit en variëteit

Serrebouw van Niek Roos staat voor kwaliteit en variëteit
De serres van Niek Roos onderscheiden zich door kwaliteit en variëteit. Duurzame materialen en constructies garanderen een lange en onbezorgde levensduur. En doordat geen huis en de wensen van zijn bewoners hetzelfde zijn, is iedere houten serre weer een maatwerkproduct. Alle serres die Niek Roos vervaardigt zijn van hout en de afwerking van de lichtstraten aan de buitenzijde gebeurt met onderhoudsvrij aluminium daklijsten.

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding bij een serre aanbouw is meer dan het halve werk
Heeft u interesse in een houten serre? Dan is een goede voorbereiding van essentieel belang. Daarbij past een deskundig en zorgvuldig advies, u wilt tenslotte optimaal rendement en maximaal genot van uw serre aanbouw hebben. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers via 0161-432558.

Meer lezen over
'Houten serres'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.