string(1) "p"

Glasschuifwanden

De nieuwe glazen schuifwanden van Gardano zijn een aanvulling voor je overkapping of veranda. Goedkoopste en de beste in maatwerk van Nederland.

Maatwerk glasschuifwanden

De nieuwe glazen schuifwanden van Gardano zijn een aanvulling voor je overkapping of veranda. Ze geven je de mogelijkheid om langer te genieten van alle seizoenswisselingen. Als het vroeger wat kouder wordt, schuif je de panelen dicht en geniet je nog lang van de mooie avonden. Gardano schuifwanden hebben een open zicht door het gebruik van een degelijk maar minimalistisch glasschuifsysteem waardoor je zo veel mogelijk het gevoel van vrijheid blijft behouden. Tevens zijn de wanden uit te breiden met diverse opties.

De systemen van Gardano zijn voorzien van een meeneemfuctie en daardoor ook af te sluiten. Zij gebruiken het gepatenteerde bovenwielgeleiding voor nog meer stabiliteit waardoor bij slijtage geen klapperen zal ontstaan en men gewaarborgd staat voor een zeer lange levensduur. Ze hebben de standaard onderrail geleiding incl. waterafvoer en tevens de platte rail die zeer geschikt is om nadien de rail te monteren op een stabiele bestrating of natuursteen. Daardoor heeft men bij Gardano de mogelijkheid om het systeem volledig aan te passen naar eigen wens.

Glaswand nodig?

- Open zicht
- Inbraakwerend
- Geïntegreerde handvatten
- Meeneemfunctie
- Hoog onderrailsysteem
- Laag onderrailsysteem
- Gepatenteerd: bovenrail wiel geleiding
- 10 mm gehard veiligheidsglas
- 5 jaar garantie

Bel: 0402859359 of mail info@gardano.nl voor meer informatie.

Gebruik hieronder de glaswand calculator om makkelijk online uw prijs te berekenen.

http://www.gardenworld.nl/zelfbouwglasschuifwand.php#bottom