De Standaard Schuifpui

De standaard schuifpui is het meest betaalbare hoogwaardige schuifsysteem geschikt voor kleine tot middelgrote afmetingen en is leverbaar

De standaard schuifpui

De standaard schuifpui is het meest betaalbare hoogwaardige schuifsysteem geschikt voor kleine tot middelgrote afmetingen en is leverbaar in 2-,3- en 4-delige uitvoeringen. In aluminium is zelfs een 6-delige uitvoering mogelijk.

De vleugel(s) van de standaard schuifpui worden geleid over RVS of kunststof loopwielen. De vleugel(s) worden bediend met behulp van een deurkruk. Schuifpuien zijn sterk inbraakwerend uitgevoerd door sluiting van de vleugels d.m.v. een veiligheidscilinder gecombineerd met een 4-punts haaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in het kader. Daarnaast worden de vleugels voorzien van anti-uithefblokken waardoor de schuivende delen niet uit het kader gelicht kunnen worden met bijvoorbeeld een koevoet. Voor grote(re) afmetingen en/of toepassing van brede vleugels met zwaardere vleugelgewichten adviseren wij toepassing van een hef-schuifpui of van een ultra slanke designer schuifpui voor optimaal bedieningsgemak.

Voordelen en eigenschappen van schuifpuien:

  • Geschikt voor kleine tot middelgrote afmetingen
  • Leverbaar in 2-, 3-, 4,- en in aluminium ook in 6-delige uitvoering
  • Sterk inbraakwerend door 5 puntslot en anti-uithefblokken
  • Goede warmte-en geluidsisolatie
  • Goede wind- en waterdichtheid

Meer informatie Standaard Schuifpuien

Voor meer informatie over ons assortiment Standaard Schuifpuien klik hier