Binnen wordt buiten

Een verlengstuk van je woning waarmee je een stukje buiten naar binnen haalt, of binnen naar buiten. Verkrijgbaar via Busscher Serrebouw & Styling.

De eerste voorjaarszon maakt een serre al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond wat afkoelt, is de serre een perfecte plek om toch nog heerlijk bijna buiten te blijven zitten.

Veel keus in materiaal voor je serre

De serre geeft je woning op twee manieren een toegevoegde waarde. Je krijgt meer woonoppervlakte door de extra gecreëerde ruimte in de serre, die je op allerlei manieren kunt benutten. Een extra woonkamer, ruimte voor mooie planten, een hobbykamer of een overdekt terras, keuze genoeg. Daarbij geeft een serre ook een meerwaarde aan een woning bij eventuele verkoop. Een serre geeft dus dubbel voordeel.

Veel keus in materiaal voor je serre

Er is veel keus in materialen voor een serre. Of je nou kiest voor een houten serre, een aluminium serre, staal of een combinatie van materialen, Busscher Serrebouw & Styling uit Ootmarsum kan de serre van je dromen realiseren. Kies voor je serre het materiaal of de stijl die het best bij je wensen en je woning past voor het mooiste resultaat van je investering.

Busscher Serrebouw & Styling