311 locaties keuken
24 organisaties / ketens keuken

Al meer dan 30 jaar streven wij naar 'keukens met 'n 9+'. De hoogste klanttevredenheid, dankzij nettoprijzen, eigen montage en een uitstekende service. Bezoek één van onze acht showrooms of kijk op www.dbkeukengroep.nl.

Showrooms

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. U als klant heeft het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

Dealers

Duurzaam in keukens. Een Enviroo keuken is zorgvuldig samengesteld uit gecertificeerde, duurzame materialen en voorzien van besparende apparatuur.

Showrooms

Bij Keukenspecialisten.nl zijn gerenommeerde lokale specialisten aangesloten met stuk voor stuk een persoonlijke aanpak. Bespreek jouw wensen met de dichtstbijzijnde Keukenspecialisten.nl vestiging.

Dealers

Bij The Kitchen Art Studios vindt u ondernemers die een complete woonbeleving – in de vorm van een keuken- met unieke elementen en uitzonderlijke materialen creëren.

Showrooms

Brugman Keukens & Badkamers

Bruynzeel Keukens

De Keuken Designers

Grando

Hello Kitchen

I-Kook

Keuken Kampioen

Keukenconcurrent

Keukendepot

Keukenloods

Keukenmaxx

Keukensale.com

Kvik

Mandemakers

Nieuwenhuis Keukens

REDDY Keukens

Superkeukens

Tulp keukens

Uw Keukenspeciaalzaak