Op zoek naar verandering in je interieur? Ga voor een zitzak!

Over smaak valt niet te twisten en zo werkt het ook bij het interieur. 

28 Mei 2019

De ene persoon geeft de voorkeur aan een klassieke inrichting en de ander houdt meer van een industrieel en moderne uitstraling van het interieur. Wanneer jij je huis aan het inrichten bent, omdat je net verhuisd bent of, omdat je gewoon toe bent aan een verandering of een nieuwe look dan is een zitzak kopen, een optie die je zeker in overweging moet nemen bij je nieuwe inrichting. Zitzakken zijn over het algemeen een stuk vriendelijker geprijsd dan de meeste design stoelen en geven toch een hippe en soms speelse look aan jouw inrichting. Van de betaalbare speelse kinderzitzakken van Sitting Point tot de stijlvolle leren RETROit Dunes zitzak van SACKkit.

Maak je inrichting flexibel met een makkelijk verplaatsbare zitzak

Wanneer je regelmatig je inrichting of de indeling in bijvoorbeeld je woonkamer wil veranderen dan is een zitzak een absolute uitkomst. Een zitzak is relatief licht in gewicht en makkelijk te verplaatsen. Met een zitzak laat je jouw interieur er in één klap anders uitzien. Zitzakken zijn op dit moment erg hip en gewild en we kunnen dan ook van een interieurtrend spreken. Ook voor buiten gebruik zijn er tal van varianten, zoals bijvoorbeeld de stijlvolle antracietkleurige Sitting Point Twist Scuba of de lekker grote Mighty-B Lounging B-bag, waarin je heerlijk onderuitgezakt kunt genieten van een drankje aan het einde van de dag op je eigen terras.

Vul je huis aan met een trendy zitzak poef

Niet alleen als een extra of vervangende stoel of bank kun je een zitzak aan je interieur toevoegen. Er zijn tegenwoordig namelijk ook diverse poefs zoals bijvoorbeeld de stijlvolle gebreide decoratieve poefs van Label 51 die een erg warme uitstraling aan jouw interieur geven. Ook vind je poefs van Sitting Point die een perfecte aanvulling bij de bank zijn en waar je heerlijk je voeten op kan laten rusten wanneer je even de benen wil strekken. Tevens vind je in deze categorie poefs die als bijzettafel gebruikt kunnen worden, zoals de Versa Table poef van Ambient Lounge.

Maak je kids blij met originele en speelse kinderzitzakken

Wanneer je kinderen hebt dan is een zitzak een ideale toevoeging aan het interieur. Er zijn veel verschillende zitzak kind edities met speelse prints en in diverse dierenvarianten, waar jouw kinderen heel erg vrolijk van zullen worden. Wat te denken van de Sitting Bull Happy Zoo zitzakken, waarbij jouw kinderen heerlijk comfortabel op de rug van een kleine walvis kunnen zitten of de Loungiez zitbal voetbal, waar elke voetbalgekke zoon of dochter heerlijk in neer kan ploffen na een lekker partijtje voetbal.

Reacties