Foto: 2015/vetsak-zitzak-comfort.jpg

Vetsak®: de zitzak die comfortabel zit

Een zitzak is gemaakt om te zitten. Maar niet elke zitzak zit even goed. De Vetsak® wél.

Het is dan ook niet zomaar een loungekussen, maar een heus loungemeubel. De vetsak® heeft een voelbaar beter zitcomfort, een duurzame, 'stille' schuimvulling die zich telkens opnieuw in vorm laat brengen én een in de wasmachine wasbare hoes. Daarbij worden de vetsakken handgemaakt in Zuid-Afrika, op een duurzame wijze met eerlijke werkomstandigheden voor de lokale bevolking. Vetsak®: een heerlijk én eerlijk loungemeubel.

Zuid-Afrika

In het centrum van Kaapstad creëerde Ryan Buda, oprichter en ontwerper van vetsak® Cape Town, zijn revolutionaire zitzak, waarmee nu ook in Europa een nieuwe manier van comfortabel loungen wordt geïntroduceerd. De vetsakken worden al sinds 2006 handgemaakt door de lokale bevolking van Kaapstad’s creatieve en oudste wijk: Woodstock. Wat vooral telt is dat de zitzakken lokaal, duurzaam en verantwoord worden geproduceerd in een prettige werkomgeving.
Ryan Buda: ‘Vanaf het ontwerp tot het moment dat de zitzak thuis wordt bezorgd, is ons belangrijkste doel om ervoor te zorgen dat iedereen zich betrokken voelt, gewaardeerd en tevreden is. De fabriek in Woodstock produceert en levert aan alle klanten in Afrika. De Europese vetsakken worden met de hand gemaakt in Duitsland. Zo kan Vetsak® Cape Town duurzame kwaliteit garanderen voor álle Vetsak® producten, wereldwijd’.

Het geheim

De Vetsak® zitzak zit voelbaar beter. Ongeëvenaarde kwaliteitsnormen, gecombineerd met jarenlange ervaring, bieden Vetsak® Cape Town de unieke kans om dát te realiseren wat voor velen onmogelijk was: een zitzak te ontwerpen met het comfort en de ondersteuning van een hoogwaardig loungemeubel. Het geheim zit ‘m in het revolutionaire, ongelooflijk comfortabele Hybrid Memory Foam aan de binnenzijde en de fluweelzachte stoffen aan de buitenzijde. Geen ritselende korrels, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Maar een stille schuimvulling die zich, steeds opnieuw, in vorm laat brengen en zich flexibel aan elk lichaam aanpast en zo een superieur zitcomfort biedt. Zowel stabiel rechtop, als heerlijk lang(uit) onderuit. Vetsak®: de nieuwe balans in zitcomfort.

Twee labels, vier modellen

Vetsak® heeft twee labels: Orange en Green. De Orange lijn –NEO- is hip en jong, met fijne kleurrijke stoffen en een toegankelijke prijs. Leuk voor starters, studenten, gezinnen met kids en iedereen die een kleurrijke eyecatcher aan het interieur wil toevoegen. Zowel thuis als op kantoor. Het Green label bestaat uit luxe, dikkere stoffen, waaronder Cord Velours. Iets minder uitgesproken qua kleur en daardoor passend in elk interieur; van klassiek tot modern. Goed om te weten: de hoezen zijn afneembaar en wasbaar in de wasmachine. En dus ook verwisselbaar. Heb je meer dan één favoriete hoes? Het omwisselen hiervan gaat heel eenvoudig, zodat je altijd de Vetsak® creëert die op dat moment bij jouw stemming en interieur past. Met zo veel verschillende kleuren en stoffen, is er altijd een hoes voor een nieuw fris design.

Binnen beide labels is keuze uit twee maten zitzakken. De FS600 is 70 cm hoog, weegt 20 kilo en heeft een doorsnede van 110 cm; de FS1000 is 90 cm hoog, weegt 30 kilo en heeft een extra royale doorsnede van maar liefst 140 cm. Dan is er de Noodle, een soort 'rolkussen' voor net dat beetje extra ondersteuning waar gewenst. En vermoeide voeten kunnen heerlijk terecht op de FootSak. Zo is er voor elke ruimte, zowel in huis als op het werk, altijd een perfect passende zitzak om even te relaxen, bij te komen na een drukke dag of juist op een ontspannen manier tot creatieve ideeën te komen. Speel met kleuren, formaten en aantallen en ontdek het ultieme loungegevoel van de zitzak die voelbaar beter zit: de Vetsak®.

Advies verkoopprijzen:

Orange label –NEO-
- FS600 € 289,90
- FS1000 € 399,90
- Footsak € 119,90
- Noodle € 29,90

Green label -Cord Velours-
- FS600 € 389,90 t/m € 549,90
- FS1000 € 489,90 t/m € 429,90
- Footsak € 149,90 t/m € 159,90
- Noodle € 39,90 t/m € 44,90

Kijk voor meer info op: www.vetsak-capetown.com

Publicatiedatum: 4 augustus 2015

Reacties