Foto: terapy-zitzakken

De ergonomische Terapy zitzakken van ikwilzitzakken.nl bieden comfort in een stijlvol jasje

Na een lange werkdag heerlijk ontsnappen uit de dagelijkse sleur en weer helemaal tot jezelf komen? Waar kan dat nu beter dan op een stijlvolle en comfortab

Ikwilzitzakken biedt een enorme collectie zitzakken van Terapy. Een veelzijdige en kleurrijke collectie met stijlvolle ergonomisch verantwoorde zitzakken die heerlijk zitten en een aanwinst zijn voor elk interieur.

Stijlvol, elegant en comfortabel

De ergonomische Terapy zitzakken zijn in veel verschillende kleuren en typen verkrijgbaar. De meest populaire zitzak is de Elly (€ 139,95). Deze zitzak kan eenvoudig worden omgetoverd tot een prachtige unieke stoel in de vorm van een druppel. In combinatie met de Uli Terapy maak je er een heerlijke stoel van met rug- en armleuningen. De toch al in het oog springende Elly Terapy is verkrijgbaar in 15 standaardkleuren, twee regenboogdessins en een bijzonder Buddha design. Hiermee haal je een stijlvol en elegant accessoire in huis, dat ook nog eens ergonomisch verantwoord is!

Samen chillen

Wat is er nou fijner dan samen met je partner even helemaal tot rust komen? Gewoon in je eigen huis. De Ollie Terapy is groot genoeg om met zijn tweeën op de chillen. Om samen een film te kijken of een heerlijk dutje te doen. Klim erop, zak erin weg, kom tot rust en je kunt de dag weer aan! De Ollie Terapy (€ 244) is verkrijgbaar in 11 trendy kleurcombinaties.

Zitzakken voor jong en oud

Ook kinderen komen helemaal tot rust op een heerlijke zitzak. Voor kids zijn de Stanley (€ 159,95) en Sydney (€ 109,95) zitzakken van Terapy ideaal om te gebruiken. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen overal in huis worden gebruikt. Als zitzak voor de kinderen of als kussen, voetenbankje of hele grote knuffel voor de ouders. Uiteraard als de kleintjes niet mee kijken, anders worden ze gegarandeerd jaloers! De kinderzitzakken zijn verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren.

Comfort in een stijlvol jasje

Vanwege de compacte vulling, bestaande uit superzachte EPS parels, in combinatie met rekbaar katoen zijn Terapy zitzakken comfortabeler dan traditionele zitzakken. De zitzakken zijn ergonomisch vormgegeven en daardoor helemaal verantwoord. Doordat er minder lucht in de parels zit, verliest de zitzak minder snel zijn volume en blijft de vorm behouden. Terwijl de binnenhoes ervoor zorgt dat de EPS parels niet kunnen ontsnappen, kan de buitenhoes eenvoudig gewassen worden.

Reacties