Foto: 2014/b-bag-zitzak.jpg

B-Bag zitzak

B-Bag zitzak: een paradijs voor loungers. Verkrijgbaar in diverse modellen.

B-Bag is een nieuw merk. B-Bag is de heruitvinding van de beanbag. De zak met koffiebonen waar de mensen die op het land werkten even op gingen zitten om uit te rusten. Natuurlijk is deze B-Bag niet te vergelijken met het origineel. Deze splinternieuwe, stijlvolle zitzak biedt namelijk door zijn voorgevormde model echt zitcomfort. Het is feitelijk meer een zitmeubel dan een zitzak. B-Bag extreme lounging beschikt over enkele extreem comfortabele zit-ligposities. Op de B-Bag kunnen je zitten of liggen hoe je dat zelf het fijnste vindt.

B-Bag is bekleed met PU. Dit is een tweerichting stretch, ademend, waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken materiaal. Dit betekent dat je de zitzak overal kunt neerzetten: in de woon-, slaapkamer, kantoor, tuin, veranda, skipiste of strand. Even een vochtig doekje erover en de B-Bag is weer als nieuw. Het is een luxe highlight in ieder interieur, tuin, terras of veranda.

Er zijn diverse modellen leverbaar en later dit jaar worden meerdere modellen verwacht.

B-Bag Quilted

B-Bag zitzak Guilted.

De quilted zitzak valt op door zijn stiksels. Dit geeft deze B-Bag een hoogwaardig karakter, het accentueert de vorm en geeft het zitmeubel een chique uitstraling. Verkrijgbaar in 9 verschillende mooie kleuren. Verkoopprijs: € 189,-.

B-Bag Fur

B-Bag zitzak Fur.

Unieke schaapswollen B-Bag, een luxe lounger met extreem comfort. Vervaardigd van authentieke natuurlijke schapenvacht uit Australië. Puur natuur en heerlijk warm. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Verkoopprijs: € 689,-.

B-Bag Mighty-B

B-Bag zitzak Mighty-B.

In- en outdoor bag die echt overal een plekje vind. Door zijn gewicht van 5 kg gemakkelijk te verplaatsen. Verkrijgbaar in 10 kleuren, van Lime tot Berry en van Orange tot Aqua. Verkoopprijs € 149,-.

B-Bag box

B-Bag voetenbank of bijzettafel Box.

Deze vierkante kubus is de ultieme plek om je voetjes omhoog te leggen. Maar fungeert ook als praktisch bijzettafeltje en variable zitplek. Maten: 40x40x40. Verkrijgbaar in 10 kleuren. Verkoopprijs € 44,-.

De B-Bag wordt in Engeland geproduceerd in een familiebedrijf. Dit geldt ook voor de binnenvulling, die bestaat uit 'Styropor' kogeltjes. Deze kogeltjes garanderen een jarenlang zitcomfort. Even opschudden en klaar voor een extreme lounge gevoel.

Informatie bij: www.extremelounging.nl

Publicatiedatum: 16 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties