werkplek exceptional 16D

Zwevende werkplek EXCEPTIONAL 16D met groot zwevend buro / werkplek in hoogglans of zijdeglans lak. Solide gemonteerd werkplek voor oa IMAC.

Produktinformatie

De EXCEPTIONAL bergkast kan in alle mogelijke afmetingen op maat geleverd worden en in de meeste uitvoeringen kunt u ook zelf de kleur bepalen. Door gebruik van een super dikke achterwand heeft de bergkast een zeer hoog draagvermogen.

De IDESK 150 is een zwevende werkplek gekoppeld aan de exceptional. Het hoge draagvermogen is te danken aan de zware metalen konstruktie in de IDESK.

Op www.artyx.nl tref je honderden afbeeldingen van opstellingen aan die reeds geleverd zijn.

kenmerken EXCEPTIONAL-IDESK

Deze opstelling is volledig zelf samen te stellen. Samen met het ARTYX team ontwerpen we de meest perfecte werkplek voor jou huis.

De Exceptional is leverbaar in VELVET matte kunststof, DUROPAL super hoogglans kunststof, zijde-mat-en hoogglans lak. nieuw in het ARTYX assortiment is ACRYLAAT, een meer dan super hoogglans kunststof.

De IDESK is naadloos alleen leverbaar in een lakuitvoering. De stalen konstruktie in de IDESK geeft geheel een ijzersterk draagvermogen waar een kind zonder problemen aan mag gaan hangen.

De IDESK is ook los tekoop vanaf 75 cm breed, op www.artyx.nl geven we meer informatie.

showroom

In de showroom van ARTYX kunt u dagelijks terecht op afspraak. In de showroom staan op dit moment 5 verschillende exceptional wandkasten in diverse uitvoeringen. U kunt een afspraak met ons maken op:

Showroom artyx.: 0594-529 219 / 06-5090 1874

Ook voor prijsinformatie kunt u bovenstaande nummers gebruiken.

Bezoek ook de GROOTSTE DESIGNSITE VAN NEDERLAND met meer dan 5000 uploads.