Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN

werkplek exceptional 16D

Zwevende werkplek EXCEPTIONAL 16D met groot zwevend buro / werkplek in hoogglans of zijdeglans lak. Solide gemonteerd werkplek voor oa IMAC. De grote zwevende bergkast is geschikt voor het opbergen van printer, boeken en ordner A4.

Produktinformatie

De EXCEPTIONAL bergkast kan in alle mogelijke afmetingen op maat geleverd worden en in de meeste uitvoeringen kunt u ook zelf de kleur bepalen. Door gebruik van een super dikke achterwand heeft de bergkast een zeer hoog draagvermogen.

De IDESK 150 is een zwevende werkplek gekoppeld aan de exceptional. Het hoge draagvermogen is te danken aan de zware metalen konstruktie in de IDESK.

Op www.artyx.nl tref je honderden afbeeldingen van opstellingen aan die reeds geleverd zijn.

kenmerken EXCEPTIONAL-IDESK

Deze opstelling is volledig zelf samen te stellen. Samen met het ARTYX team ontwerpen we de meest perfecte werkplek voor jou huis.

De Exceptional is leverbaar in VELVET matte kunststof, DUROPAL super hoogglans kunststof, zijde-mat-en hoogglans lak. nieuw in het ARTYX assortiment is ACRYLAAT, een meer dan super hoogglans kunststof.

De IDESK is naadloos alleen leverbaar in een lakuitvoering. De stalen konstruktie in de IDESK geeft geheel een ijzersterk draagvermogen waar een kind zonder problemen aan mag gaan hangen.

De IDESK is ook los tekoop vanaf 75 cm breed, op www.artyx.nl geven we meer informatie.

showroom

In de showroom van ARTYX kunt u dagelijks terecht op afspraak. In de showroom staan op dit moment 5 verschillende exceptional wandkasten in diverse uitvoeringen. U kunt een afspraak met ons maken op:

Showroom artyx.: 0594-529 219 / 06-5090 1874

Ook voor prijsinformatie kunt u bovenstaande nummers gebruiken.

Bezoek ook de GROOTSTE DESIGNSITE VAN NEDERLAND met meer dan 5000 uploads.

meer van deze professional

haardmeubel expression

bio-ethanolhaard van RUBY FIRE verwerkt in tv-meubel EX...

tv meubel ALPHA tv-buis

tv-meubel ALPHA zwevend gemonteerd en voorzien van tv o...

tv-meubel inspira 275

De INSPIRA van ARTYX is een audiomeubel met spe...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.