Foto: cabinet-wandkast-schuin-paars

Veelzijdigheid onder het dak – ruimte tot in de kleinste hoekjes

Dankzij optimaal maatwerk tovert CABINET met een fraaie inbouwkast elke schuine muur in huis om tot praktische opbergruimte.

Dankzij optimaal maatwerk tovert CABINET met een fraaie inbouwkast elke schuine muur in huis om tot praktische opbergruimte.

CABINET bouwt zijn exclusieve schuifdeursysteem tot op de millimeter nauwkeurig in en zorgt zelfs in lastig ingedeelde ruimtes voor een uitzonderlijke woonsfeer.

 

CABINET biedt een ruim aanbod aan kleuren, zelfs lak in een persoonlijke lievelingskleur uit de RAL- of SIKKENS-kleurenwaaier is mogelijk. Wie van afwisseling houdt, heeft als materiaal voor de schuifdeuren de keuze uit combinaties met hout, vlechtwerk, behang, textiel of zelfs een persoonlijke fotoafdruk (CABIprint®).

Wie nog meer keuzevrijheid wil, kan ook het interieur van de kast volledig naar wens indelen. Het afgebeelde INTERIOR-programma kenmerkt zich door een violet glazen afwerking van de ladelijsten die bij de deuren past. Binnen- en buitenkant van de inbouwkast zijn daardoor in volledige harmonie. Een bijzonder elegant detail zijn de met leer afgewerkte handgrepen, die elke aanraking aangenaam maken.
Al dertig jaar staat CABINET garant voor vakmanschap bij de bouw van exclusieve inbouwkasten op maat. De kwaliteitskasten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt en worden met veel liefde voor detail afgewerkt.

Reacties