Foto: 260047

Opgeruimd idee voor zolder

De meeste zolders zijn bergzolders. Maar opgeruimd is anders. Is de zolder al ‘afgeschot’, dan nóg is het daarachter vaak een chaos aan dozen, bakken en losse spullen. Dit kan anders; beter én mooier.

De meeste zolders zijn bergzolders. Maar opgeruimd is anders. Is de zolder al ‘afgeschot’, dan nóg is het daarachter vaak een chaos aan dozen, bakken en losse spullen. Dit kan anders; beter én mooier.

Met een meubelconcept dat de ruimte onder het schuine dak optimaal benut met laden en kasten. Tot op de centimeter nauwkeurig. Dát geeft pas ruimte.

 

De kerstballen, wintersportuitrusting, tuinkussens, seizoenskleding en alles wat we graag willen bewaren ‘voor later’; het gaat allemaal naar de zolder toe. Om dit aan het zicht te onttrekken, is afschotten een optie. Het innovatieve meubel- en ruimteconcept Plexat van Nijpels Meubelen gaat nog een stap verder. De beschikbare ruimte onder het schuine (zolder)dak wordt optimaal benut, want praktisch ingedeeld met overzichtelijke laden en kastjes. En dát geeft pas ruimte. Bijvoorbeeld voor een baby- of tienerkamer, ruime speelzolder voor de kids, hobbykamer of kantoor-aan-huis. Plexat: opgeruimd staat beter!

De clou van het Plexat concept zit ‘m in de in hoogte verstelbare achterwand, die heel simpel op maat gemaakt kan worden en voor elk schuin vlak geplaatst kan worden. Doorsteekpoorten maken de ruimte erachter toegankelijk. Het totaalconcept biedt verschillende laden en kastjes, afgewerkt in neutrale houtsoorten, die naar eigen idee en behoefte gecombineerd kunnen worden. En zélfs een uittrekbaar (logeer)bed. Zo creëer je ruimte, ruim je op en máák je ruimte. Ruimte voor jezelf! Om op zolder net zo fijn te slapen, spelen, klussen of werken als elders in huis.

Plexat is een Nederlandse vinding en wordt door Nijpels Meubelen volledig in Nederland geproduceerd. Het bouwpakket kan in de winkel (o.a. Karwei en Gamma) direct meegenomen worden en dankzij het uitgekiende bijna-klaar-systeem en duidelijke handleiding thuis makkelijk in elkaar gezet worden. Ideaal: ruimte winnen, zónder te verbouwen.

Verkoop- en productinfo: Nijpels Meubelen B.V., kijk op www.nijpels.nl.

Publicatiedatum: 27 januari 2011

Reacties