Foto: 277256

Heerlijk ontspannen met een goed boek

Alhoewel E-books aan een opmars bezig zijn, bestaat er nog steeds een grote liefde voor echte boeken.

Alhoewel E-books aan een opmars bezig zijn, bestaat er nog steeds een grote liefde voor echte boeken.

De romantiek van het doorbladeren, het snuffelen in en het gevoel van een gedrukt boek blijven onvervangbaar. hülsta heeft met MEGA-DESIGN en ENCADO II daarvoor veel te bieden. Met het plankensysteem en meubelprogramma creëert de liefhebber van boeken een perfecte leesruimte of privé-bibliotheek in de eigen vertrouwde woonomgeving. Heerlijk ontspannen met een goed boek.

 

Het MEGA-DESIGN programma kan worden toegepast in elke woonruimte, ongeacht de grootte. Dit plankensysteem kan geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld en biedt de gepassioneerde lezer een prachtig wanddecor met zijn eigen waardevolle boeken. De breedte en de hoogte van de kastindeling kunnen naar smaak worden bepaald. Daarbij wordt eerst de breedte bepaald en vervolgens de hoogte van het systeem, tot maximaal 2,64 m. Elke bestseller blijft binnen handbereik door een speciale, beweegbare trap die langs een railsysteem verplaatsbaar is.

De tijd staat stil in de eigen boekenwereld
Voor klassieke en moderne literatuur biedt het ENCADO II programma een strakke, sfeervolle en vrij vorm te geven oplossing. De eigen boekenschat krijgt een plaatsje in dit stijlvolle systeem dat in witte lakafwerking of met houten fineerlaag wordt geleverd. De vloeiende overgangen zorgen op stijlvolle wijze voor rust en helderheid in de kamer.

Net als het MEGA-DESIGN programma, biedt ook het ENCADO II programma alle mogelijke individuele vrijheid. Zo kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om bepaalde delen te voorzien van hoogglans gelakte frontpanelen. Deze geven de boekenwand extra speelse accenten en zorgen er tegelijkertijd voor dat niet alle geheimen worden prijsgegeven.

Het op maat vorm te geven plankensysteem MEGA-DESIGN biedt een passende en aangename omgeving voor lievelingsboeken. De hoogte en breedte kunnen geheel worden aan de eigen wensen en mogelijkheden worden aangepast. Met de langs een railing verplaatsbare ladder blijft elk boek binnen handbereik.

Het klassiek-elegante design van het hülsta’s MEGA-DESIGN programma kan op elke maat worden gemaakt. Door de individueel aanpasbare breedte en hoogte kan de ruimte optimaal worden benut en krijgen boeken en andere kleinoden netjes geordend hun plaats. Of het nu gaat om een kleine of een grote kamer, het tijdloze design van het plankensysteem maakt de ruimte tot een ideaal woon- en leesverblijf.

Het hülsta-programma ENCADO II combineert een oneindig aantal combinatiemogelijkheden met hoogwaardige kwaliteit. De eigen huisbibliotheek krijgt vorm dankzij een veelzijdig staandersysteem waarmee individuele accenten kunnen worden gecreëerd. Zo kan de basis in witte lak of met een houtfineer worden uitgevoerd en kunnen speciale accenten worden gegeven met een aantal hoogglans gelakte frontpanelen.

Publicatiedatum: 28 december 2011

Meer informatie: www.huelsta.nl

Reacties