Design voor dagelijks gebruik

02 November 2016

Met de ambitie goed design bereikbaar én geschikt te maken voor dagelijks gebruik presenteert het gloednieuwe meubelmerk NewConic haar eerste collectie.


De collectie is volledig van de hand van Nederlandse ontwerpers en wordt helemaal in eigen land gemaakt. De collectie van NewConic groeit in een razend tempo en zal de komende tijd worden gepresenteerd. Om te beginnen is daar de modulaire kast Ledge. Dit minimalistische, eenvoudige en robuuste ontwerp van het Nederlandse designduo Oato. geeft het interieur een eigen identiteit. Het meubel wordt helemaal naar wens opgebouwd.

Na Ledge volgen op korte termijn ontwerpen van andere Nederlandse ontwerpers zoals bijvoorbeeld Kranen/Gille en Reinier de Jong. Met NewConic haal je echt design in huis, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Design voor dagelijks gebruik

NewConic is sinds 14 oktober online verkrijgbaar via de nieuwe webshop: shop4design.nl. Offline is Ledge al te koop via Koppich, Nederlands meest eigenzinnige woonwinkel in Nijmegen en de eerste dealer van NewConic.

AANBEVOLEN

Opgeruimd staat netjes: kasten in alle soorten en maten

Het meest praktische meubelstuk in de woonkamer is...

kastwand op maat

Een kast op maat is de ideale oplossing als een st...

Maatwerk Kasten

Heeft u in uw woning een kast nodig die geheel op ...

Meubelbeslag

Meubelbeslag met een authentieke uitstraling
Advertentie