Foto: wandmeubel Hulsta

Black is booming

Wanneer luxe en stijl de boventoon voeren.

Pikzwart, gitzwart, zwart als de nacht... Wie durft, kiest vandaag voor een interieur gehuld in duisternis. Want zwart heeft karakter, is stoer en stijlvol tegelijk. Zwart in je keuken, je badkamer, je woonkamer, tot zelfs je tuin: bring it on!

DE EETKAMER

Wandmeubels met een hoek af

Licht gebogen, elliptische vormen en een materiaalmix van lak, hout, keramiek en glas bepalen het elegante karakter van het nieuwe hülsta-programma NAVIS. De donkere houtelementen, het glas en de elegante structuurlak in antraciet maken deze meubelstukken volledig af. De karakteristieke ellips vormt bij alle elementen de basisvorm voor stijlvolle combinaties. Sideboards, lowboards, vitrinekasten, hangelementen, stoelen en salon- en bijzettafels kun je naar hartenlust mixen en matchen tot een sprekend geheel. De NAVIS-collectie van hülsta won dit jaar ook de Iconic Award voor 'Innovative Interior'.

Een exclusieve, comfortabele en elegante stoel

Door het schuin plaatsen van de poten, is de S 500 van hülsta een elegante, exclusieve stoel, die tegelijk het ideale comfort biedt. De S 500 is verkrijgbaar met een aluminium of houten onderstel, naar keuze van eik of notenhout. Daarnaast kun je ook kiezen uit negen leerkleuren voor de bekleding. Het zitje werd ontworpen door designer Martin Ballendat, die bekendstaat om zijn heldere en minimalistische vormgeving. Je gezelschap zal niet weg te slaan zijn van deze stoelen. Extra lang natafelen? Graag!

DE WOONKAMER

Duisternis siert

Het patroon van Crane  bestaat uit voorbijvliegende kraanvogels, die in verschillende oosterse landen als echte geluksbrengers gelden. Niet alleen wordt het oog verwend, de gebruikte materialen voelen ook nog eens aangenaam aan. De tekeningen zijn namelijk geborduurd op een stof van katoen en linnen. Een combinatie met een rijkelijk resultaat.

Donker, maar niet duister

Een donker interieur vraagt veel daglicht om in balans te blijven. Squid is een transparante, zelfklevende stof die het perfect mogelijk maakt naar buiten te kijken, maar de inkijk naar binnen wel belemmert. Toevallige passanten kunnen overdag niet naar binnen gluren, terwijl jij wél naar buiten kunt kijken. Natuurlijk daglicht blijft ruimschoots binnenstromen, waardoor de ruimte even lichtrijk blijft. Met Squid blijft dus zowel het uitzicht als je privacy bewaard.

 

Reacties