Moduloo kastsysteem

Moduloo volgt het concept van het in 1958 in Engeland door Sir Henry Kewley ontwikkelde modulaire kastsysteem.

Moduloo kastsysteem

Bij het Moduloo kastsysteem worden houten latten in stalen hoekprofielen geklemd zodat een stevig geraamte ontstaat.

Het systeem is door Kewlox ltd in GB in licentie uitgegeven aan diverse ontwerpers en meubelfabriekanten in o.a. Europa en Zuid Amerika waarvan een enkele ook de naam Kewlox heeft overgenomen. Het systeem is inmiddels qua patenten verjaard en wordt nu door meerdere fabrikanten op de markt verspreid onder andere door Moduloo.

Ondanks het oude tijdloze ontwerp blijft Moduloo innoveren en is telkens weer op zoek naar nieuwe toepassingen en extra toevoegingen. Moduloo is een bijzonder uitgekiend systeem dat gemakkelijk in elkaar kan worden gezet zonder gebruik van schroeven of lijm. Het stevige geraamte van de Modulookast bestaat uit hoekprofielen en beuken houten latten die in elkaar worden geklemd.

Het geraamte kan worden gevuld met panelen van diverse materialen.

Frost Perspexpanelen

Dankzij de verschillende hoogtes en breedtes van de onderdelen is het systeem uiterst flexibel, multifunctioneel en geschikt voor elke ruimte in huis. Ook is het mogelijk om na verloop van tijd de uitstraling van de kast aan te passen door eenvoudig de panelen te vervangen. De ontwerper van Moduloo heeft in 2000 de Frost perspexpanelen geïntroduceerd welk idee ook door andere fabriekanten is overgenomen.

Deze Frost Perspexpanelen die zorgen voor een bijzonder licht- en kleureffect zijn natuurlijk ook bij Moduloo verkrijgbaar.

Steeds meer zoeken mensen om hun uniek kast nóg unieker te maken door deuren te alten printen met hun favoriete afbeelding of dessin.

Bij Moduloo kan alles en verzorgen ze dit ook.

Piet Hein Eek - collectie

Hetzelfde geldt voor de door Piet Hein Eek ontworpen collectie.

Door gebruik te maken van de panelen die Piet Hein Eek heeft bedacht voor Moduloo kan iedereen zijn eigen unieke Piet Hein Eek kast maken of een keuze maken uit de standaardvoorstellen.

Kleurcollectie

Kleurcollectie en het aantal onderdelen zijn uitgebreid en voegen zo nieuwe mogelijkheden toe. Moduloo besteedt veel aandacht aan het verbeteren en ontwikkelen van het systeem, waarbij hij telkens weer gebruik maakt van de input van klanten en gebruikers .  Zo zijn anders dan bij andere leveranciers bij Moduloo alle onderdelen, panelen , latten etc. verkrijgbaar in dezelfde kleur, is het lade-syteem professioneel en heeft Moduloo standaard 4 mm veiligheidsglas.

Modulookasten zijn online en bij diverse verkooppunten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.moduloo.nl of www.modulookasten.nl.

Moduloo-dealer worden

Het merk Moduloo wordt in Europa gedistribueerd door LR Furniture bv. Wil je graag Moduloo-dealer worden? Neem dan even contact op.

Ook wanneer je Moduloo kunt adviseren op professionele basis als binnenhuisspecialist of stylist of Moduloo wil opnemen in je collectie ben je van harte welkom en kan Moduloo interessante kortingen aanbieden.

Meer van Moduloo Bekijk alle