string(1) "p"

Een meubel op maat?

Op zoek naar een mooie keuken, bijzondere kast of ander maatwerk meubels? Van keukens tot bedden, van tafels tot kasten.

Jantien weet er raad mee!

Jantien is in juni 2004 afgestudeerd aan het Hout- en Meubilerings College in Amsterdam. Haar vader Jan nam in januari 2004 samen met Rob (collega) een meubelwerkplaats over. Na een half jaar kwam Jantien van school en ging samenwerken met haar vader. Jantien is inmiddels 34, woont samen, is moeder van een zoontje en staat volop in het leven.

Nog steeds samenwerkend met vader Jan en collega Rob van Diepen is ze gestart met haar eigen bedrijf: Jantien Houtmaatwerk. Ze kan door middel van ervaring en werken met een club enthousiaste mensen kleine, maar ook grotere projecten aan. ,,Mensen blij maken met op maat gemaakte en hoogwaardige kwaliteit interieurproducten is wat mij drijft’’, aldus Jantien. ,,Door ambachtelijk en met milieuvriendelijke materialen te werken probeer ik de wensen van de klanten te vertalen in een uniek interieurmeubel. Sinds 2004 realiseer ik voor diverse opdrachtgevers uiteenlopende producten. Ik lever maatwerk aan zowel de particuliere als de zakelijke markt.’’

Benieuwd geworden? Het atelier van Jantien op de Fielkerweg 2B in Akersloot is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen.