Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht artyx.nl

tv meubel ALPHA tv-buis

tv-meubel ALPHA zwevend gemonteerd en voorzien van tv ophanging dmv het ARTYX tv-draaisysteem met kabeldoorvoer. De hoogglans kast kan tevens in zijdeglans of super matte lak gespoten worden. Dit meubel is op maat gemaakt in de meubelmakerij van ARTYX en leverbaar in iedere afmeting en kleur

produktinformatie

Meubel ALPHA is in verstek uit-een-stuk gemaakt. Het front is bij dit meubel voorzien van zgn koppelkleppen. De rechterklep is extra breed. Deze zwevende kast kan ook op poten of op een plint gemonteerd worden.

Op de website van ARTYX www.artyx.nl staan honderden andere zwevend kasten.

Nieuw in het assortiment van ARTYX is het tv-draaisysteem in RVS, Aan deze konstruktie kunnen onze monteurs jouw flatscreen monteren en kunnen kabels eenvoudig doorgevoert worden. De konstruktie is volledig draaibaar!

showroom

In de showroom van ARTYX hangen en staan diverse ALPHA kasten in hoogglans- en matte lak. Ook hebben we een speciale uitvoering in BRILJANT GRAFIET metallic lak.

Bel voor een afspraak 0594-529 219  /  06-5090 1874

Bezoek ook de grootste designsite van Nederland www.artyx.nl

Meer lezen over
'tv meubel ALPHA tv-buis'?

meer van deze professional

haardmeubel expression

bio-ethanolhaard van RUBY FIRE verwerkt in tv-meubel EX...

lowboard infinity 300

Lowboard INFINITY 300 zwevend gemonteerde tv-kast in ma...

Tv-meubel XPERIA S 250

TV meubel XPERIA S 250 is een meubel voor inbouwen v...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.