IKEA lanceert meubellijn met geïntegreerd tv- en audiosysteem

IKEA lanceert UPPLEVA: een nieuwe meubellijn waarin een tv- en audiosysteem worden geïntegreerd in een mooi vormgegeven meubel.

20 April 2012

IKEA lanceert UPPLEVA: een nieuwe meubellijn waarin een tv- en audiosysteem worden geïntegreerd in een mooi vormgegeven meubel.

UPPLEVA biedt een functionele oplossing voor alle elektronica in de woonkamer, op een manier die perfect in lijn is met de rest van het interieur. Bovendien behoren een warboel van kabels en een overvloed aan afstandsbedieningen tot het verleden. De nieuwe lijn is vanaf juni 2012 verkrijgbaar in geselecteerde winkels in Zweden, Polen, Frankrijk, Duitsland en Italië. In het voorjaar van 2013 is UPPLEVA ook in Nederland verkrijgbaar.

UPPLEVA bestaat uit een LED TV met internettoegang, een 2.1 audiosysteem met draadloze subwoofer en een ingebouwde CD/DVD/Blu-ray speler. Allemaal geïntegreerd in één meubel. Bovendien zijn alle kabels weggewerkt en worden de verschillende apparaten bediend met één afstandsbediening. Het meubel is beschikbaar in verschillende samenstellingen en kleuren. Ook de TV is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


'Ik vind het fantastisch dat IKEA een betaalbare oplossing voor TV en audioapparatuur introduceert. Op deze manier maken we deze prachtige en functionele oplossing voor iedereen bereikbaar. Voor IKEA is UPPLEVA een innovatieve stap in een nieuwe markt', vertelt Eva-Lotta Sjöstedt, algemeen directeur IKEA Nederland.

'Het idee achter UPPLEVA kwam tot stand toen we op bezoek gingen bij mensen thuis wereldwijd. Tijdens deze bezoeken proberen we meer inzicht te krijgen in hun behoeftes en dromen op het gebied van woninginrichting. We kwamen er toen achter dat veel mensen op zoek zijn naar een mooie oplossing waarin hun media apparaten worden samengebracht, op een manier die goed past bij hun inrichting', vertelt Francis Cayouette, designer van UPPLEVA.

Voor de productie en ontwikkeling van het TV en de audiosysteem van UPPLEVA werkt IKEA samen met een TLC, één van de grootste producenten van TV en Blu-Ray/DVD spelers ter wereld.

Meer informatie is te vinden op: www.ikea.nl.

Publicatiedatum: 21 april 2012

Reacties
Anderen bekeken ook

Maestro Living

Sinds geluid- en beelddragers rond de jaren vijftig voor het grote publiek bereikbaar werden, had het audio/tv meubel een belangrijke positie gekregen in bijna elke woonkamer. Een meubel waar men trots op kon zijn; mooi vormgegeven met slechts alleen een stroom- en antennedraad. Maar met de opkomst van de videorecorder veranderde dat beeld en is het mooi vormgegeven audio/tv meubel verdwenen. De tv's worden steeds dunner en met alle apparaten die er tegenwoordig zijn, is het een wirwar van draden en kabels geworden. De Maestro Living verandert dat beeld. Alles wordt netjes achter deuren weggewerkt en er is niet langer zicht op kabels; alleen de perfecte sound in een schitterend design.

Verburg Agenturen

Tv / Audio meubel

Exclusieve steigerhouten tv meubelen geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Deze steigerhouten tv meubelen worden netjes afgewerkt en kunnen door de klant zelf samengesteld worden. Voor meer voorbeelden van de steigerhouten tv meubelen en de mogelijkheden voor een steigerhout tv meubel op maat adviseren wij om een bezoek te bregen aan onze showroom. ESGRADO Showroomwesteinde 5a 3366BL Wijngaarden Bij bezoek graag van te voren bellen (0622789903) Voor meer informatie kunt u de website http://www.esgrado.nl/steigerhouten-meubelen/steigerhout-tv-audio-meubelen.html bezoeken of mailen naar info@esgrado.nl  

Esgrado