array(2) { ["path"]=> string(44) "www.artyx.nl/nl/collectie/lowboards/infinity" ["fragment"]=> string(1) "5" }
Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN

lowboard INFINITY 300

Lowboard INFINITY 300 op maat gemaakt meubel dat zowel zwevend als op een plint geleverd kan worden. Deze tv-kast in hoogglans kan ook in mat gespoten worden. Op www.artyx.nl tref je van dit model diverse aanbiedingen aan. Samen met het team van ARTYX ontwerp je jouw INFINITY precies zoals jij dat graag wilt.

produktinformatie

De INFINITY is een machinaal gemaakt meubel die leverbaar is in zowel lakken, fineer en kunststoffen. Bij de lak uitvoeringen kun je kiezen voor zijdeglans- en hoogglans lak. Fineer leveren we meestal in eiken of amerikaans noten. Bij de kunststoffen is er keuze in VELVET mat en DUROPAL hoogglans. De fronten kunnen worden voorzien van laden, kleppen en of speakerfronten

showroom

In de showroom van ARTYX tref je de INFINITY aan in een aanbiedings uitvoering VELVET mat wit met een speakerfront van 120 cm breed voor een soundbar.

Wil jij een afspraak maken om de INFINITY in het echt te komen bekijken, neem dan kontakt met ons op. wij zijn te bereiken op: 0594-529 219 / 06 - 5090 1874

Bezoek ook de grootste designsite van Nederland www.artyx.nl met honderden designmeubelen.

Meer lezen over
'lowboard INFINITY 300'?

meer van deze professional

tv-meubel inspira 275

De INSPIRA van ARTYX is een audiomeubel met spe...

haardmeubel expression

bio-ethanolhaard van RUBY FIRE verwerkt in tv-meubel EX...

werkplek exceptional 16D

Zwevende werkplek EXCEPTIONAL 16D met groot zwevend ...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.