Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN

design dressoir AVS 300

AVS 300 design dressoir op maat met ingebouwde soundbar van bijvoorbeeld SONOS. leverbaar op een plint of als zwevend tv-meubel. Deze design kast is leverbaar in iedere kleur en maatvoering. Ook leverbaar met rvs tv-draaisysteem. ( zie foto's XPERIA S 250 )

Produktinformatie

De AVS is een handgemaakte designkast ( geheel naadloos ) die leverbaar is in iedere denkbare maatvoering en kleur. De gepatenteerde soundbarklep maakt het mogelijk iedere soundbar, uit het zicht, te plaatsen

De AVS kan ook voorzien worden van een door ARTYX ontwikkelde en in produktie genomen tv-draaisysteem. De monteurs van ARTYX koppelen bij montage van de AVS uw flatscreen aan het tv-draaisysteem. De bekabeling kan daarna door de constructie gevoerd worden.

ARTYX kan de AVS tevens leveren met INFRAROOD verlengers om uw apparatuur te bedienen met gesloten kleppen.

kenmerken AVS 300 design dressoir

De AVS is met de hand gemaakt in de meubelmakerij van ARTYX. De zijkanten en bovenzijde zijn naadloos ( in verstek ) verlijmt en daarna gespoten in diverse lagen. Het front is tevens in verstek gemaakt en valt in de romp van de kast waardoor een blok effect ontstaat.

In de spuiterij van ARTYX kunnen wij de AVS spuiten in zijdeglanslak, super matte lak, hoogglans lak en metallic lak.

De AVS is leverbaar op poten, een 5 cm hoge plint in matzwart ( als foto ) in zwevend aan de muur.

Meer lezen over
'design dressoir AVS 300'?

meer van deze professional

tv meubel ALPHA tv-buis

tv-meubel ALPHA zwevend gemonteerd en voorzien van tv o...

lowboard INFINITY 300

Lowboard INFINITY 300 op maat gemaakt meubel dat zow...

Tv-meubel XPERIA

Tv-meubel type XPERIA van ARTYX: een tijdloze creatie.

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.