Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht artyx.nl

design dressoir AVS 300

AVS 300 design dressoir op maat met ingebouwde soundbar van bijvoorbeeld SONOS. leverbaar op een plint of als zwevend tv-meubel. Deze design kast is leverbaar in iedere kleur en maatvoering. Ook leverbaar met rvs tv-draaisysteem. ( zie foto's XPERIA S 250 )

Produktinformatie

De AVS is een handgemaakte designkast ( geheel naadloos ) die leverbaar is in iedere denkbare maatvoering en kleur. De gepatenteerde soundbarklep maakt het mogelijk iedere soundbar, uit het zicht, te plaatsen

De AVS kan ook voorzien worden van een door ARTYX ontwikkelde en in produktie genomen tv-draaisysteem. De monteurs van ARTYX koppelen bij montage van de AVS uw flatscreen aan het tv-draaisysteem. De bekabeling kan daarna door de constructie gevoerd worden.

ARTYX kan de AVS tevens leveren met INFRAROOD verlengers om uw apparatuur te bedienen met gesloten kleppen.

kenmerken AVS 300 design dressoir

De AVS is met de hand gemaakt in de meubelmakerij van ARTYX. De zijkanten en bovenzijde zijn naadloos ( in verstek ) verlijmt en daarna gespoten in diverse lagen. Het front is tevens in verstek gemaakt en valt in de romp van de kast waardoor een blok effect ontstaat.

In de spuiterij van ARTYX kunnen wij de AVS spuiten in zijdeglanslak, super matte lak, hoogglans lak en metallic lak.

De AVS is leverbaar op poten, een 5 cm hoge plint in matzwart ( als foto ) in zwevend aan de muur.

Meer lezen over
'design dressoir AVS 300'?

meer van deze professional

Tv-meubel XPERIA S 250

TV meubel XPERIA S 250 is een meubel voor inbouwen v...

Zwevend meubel

Voor designmeubilair op maat moet je bij ARTYX zijn. Gr...

XPERIA 150 bergmeubel

Bergmeubel XPERIA 150 is een zwevende wandkast van g...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.