Zoveel mogelijkheden: een ronde eettafel of een ovale tafel

Rechthoekige tafel beu? Op zoek naar iets bijzonders? Lees dan snel verder naar welke mogelijkheden er zijn! Lees alle informatie over ronde en ovale tafels

Kies voor kwaliteit

Omdat de tafel zo’n grote rol speelt in je interieur en omdat je wilt dat deze lang meegaat is het belangrijk om in goede kwaliteit te investeren. Liever meer uitgeven voor een tafel die minstens 10 jaar in topkwaliteit is dan een goedkopere tafel die na een paar jaar weer moet worden vervangen omdat deze instabiel.

Bij Woodville wordt er alleen gebruik gemaakt van massief eikenhout, wat wilt zeggen dat het volledig uit hout bestaat en wij daardoor zeer sterke tafels realiseren!

Ga voor een ronde eettafel

Een trend die al eventjes aanwezig is: ronde vormen. In de voorgaande seizoenen was de ronde vorm al niet meer weg te denken. Een ronde eettafel of ronde salontafels, bijzettafeltjes, kussens en spiegels aan de muur, in vrijwel elk eigentijds interieur is wel een rond item terug te vinden!

Doorbreek de strakke lijnen
Met een rond woonitem doorbreek je de vele vaak rechte en strakke lijnen in je woonruimte. Daarnaast geeft een rond woonitem zoals een ronde eettafel een speel karakter aan je eetkamer hoek. Combineer de rechte en ronde vormen om een mooie balans in je interieur te creëren.

Ronde eettafel: praktisch, mooi en gezellig
Een ronde tafel staat los in de ruimte en dat creëert een ruimtelijk gevoel. Daarnaast kan een ronde tafel vaak in een kleinere ruimte geplaatst worden zonder dat het vol voelt. En tot slot is een ronde eettafel niet alleen mooi maar vooral ook heel gezellig omdat iedereen die om de tafel zit aan gekeken kan worden. Ideaal voor dinner parties!

Hoe pas je ronde eettafel toe in je interieur?
Ga voor groots en herhaal de ronde vormen op verschillende plekken in het huis. Door bijvoorbeeld een ronde lampen boven een ronde tafel te hangen en ergens anders een rond carpet te plaatsen, herhaalt de vorm zich in je interieur.Hoe pas je ronde eettafel toe in je interieur?

Een eye catcher: een ovale tafel

Sinds kort zie je de ovale vorm steeds vaker terug in een eethoek. Het mooie aan een ovale tafel is dat je veel mensen kwijt kunt en je iedereen aan kunt kijken. Deze tafel is een uniek item wat een verrijking aan je interieur is. Het geeft een elegante uitstraling met haar ronde lijnen. Kies uit onze twee verschillende onderstellen de Quatro of Superstar.

Ovale vergadertafel
Een vergadertafel op maat zodat deze precies past binnen de kantooromgeving. Een ovale tafel zorgt er voor dat iedereen die plaats neemt gelijkwaardig is! Dit komt omdat er niemand aan het hoofd van de tafel kan zitten. Het is dus een ideale vergadertafel die helemaal in 2020 past!

Kies voor de juiste afwerking
Onze ovale eiken tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een facet randafwerking, ook wel verjongen genoemd. Dit is bepaalde rand afwerking van het tafelblad. De rand wordt vanaf de bovenkant van het tafelblad schuin naar binnen gezaagd en geschuurd. Dit geeft een unieke toevoeging aan het blad. Het blad oogt daardoor minder zwaar en geeft een elegante uitstraling.

Keuzestress?

Er is veel mogelijk op gebied van houten tafels: rechthoekige, vierkante, ovale of ronde tafel. Vind je het lastig om hier een keuze in te maken? Of ben je nog aan het oriënteren maar kun je wel wat hulp gebruiken? Kom een keertje langs in onze showroom en wij adviseren je graag!

Heb je nog prangende vragen of wil je weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de klantenservice.