Foto: Rimasta-trinity

Ontwerp je eigen design tafel of tafelblad!

Trinity Furniture maakt voor jou een complete (design) eettafel, een bureau òf alleen een bureau of tafelblad, geheel volgens jouw wensen.

Elke afmeting, vorm en uitvoering van een tafel of tafelblad is mogelijk: je eigen design eettafel, bureau of tafelblad op maat. Alles kan!

Misschien heb je al in diverse meubelzaken gekeken en zijn de tafels het allemaal nèt niet of je kunt daar geen apart tafelblad bestellen. De tafel heeft niet het juiste formaat of niet de juiste kleur en/of vorm.

Bij Trinity heb je juiste alle mogelijkheden tot in de kleinste details!  Elke vorm, afmeting en kleur is mogelijk! Een complete eettafel, een bureau òf alleen een tafelblad. Jij mag het zeggen.

 

Ontwerp je tafel op maat en bepaal zelf

1. vorm
2. afmeting
3. kleur en soort afwerking
4. dikte
5. uitvoering van de tafelrand
6. tafelonderstel

Keuze uit 4 bladafwerkingen en heel veel kleuren!

Voor de afwerking van de tafel heb je de keuze uit de volgende toplagen:
- linoleum
- Fenix
- HPL
- houtfineer

Tafelonderstellen

Trinity Furniture biedt je diverse metalen en houten onderstellen aan die zo mogelijk wat aparter zijn dan gemiddeld aangeboden wordt. Heb je een tafelonderstel gezien dat je mooi vindt? Dan kunnen ze bij Trinity meestal een vergelijkend alternatief aanbieden. Tevens is een maatwerk tafelonderstel mogelijk.

Hoe werkt het? Offerte en advies

Elke tafel is uniek en daarom maken ze graag een offerte voor jou. De gewenste uitvoering van de tafel kun je via de configurator op onze website samenstellen en aanvragen. Je ontvangt dan een offerte met alle details en ze adviseren je bovendien over de uitvoering van de eettafel, bureau of het tafelblad.

Na bestelling ontvang je binnen ca 7-8 weken een unieke tafel (of tafelblad) van hoge kwaliteit die heel mooi past in je interieur. Een tafel die niet in een meubelzaak te koop is. Topkwaliteit direct van de fabrikant!

Ze leveren je een kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende tafel. Iedere keer verrassen ze klanten weer met de kwaliteit van hun prachtige design tafel of tafelblad die ze speciaal voor hen op maat gemaakt hebben. Een unieke tafel of tafelblad met een prachtige en warme uitstraling die altijd past in je interieur.

Trinity Furniture Solutions
Heereweg 345
2161 CA Lisse
0252 72 95 73
info@trinityfurniture.nl
www.trinityfurniture.nl

Reacties