Foto: 2014/Van-Broertjes-teak-meubelen.jpg

Van Broertjes teak meubelen

Van Broertjes is een klein familiebedrijf dat authentieke meubelen ontwerpt en produceert in eigen beheer.

Bijzonder is dat alle modellen uniek zijn. De productie wordt in kleine oplagen uitgevoerd, waarbij aanpassingen in de maatvoering altijd mogelijk zijn. Vrijwel elk model is demonteerbaar, hierdoor is het overal te plaatsen en herplaatsen.

Table - TA 12

Een bijzondere tafel waarbij het onderstel is uitgevoerd in blank gezeept teak en bestaat uit de letters ‘table’. Het blad is gemaakt van een stevige 12 mm dikke glasplaat. Maten: 78 x 100 x 225 cm. Prijs: € 2.495,-.

Geometrische tafel – TA 14

Liefhebbers van geometrische vormen zullen direct fan zijn van deze bijzondere, massief houten tafel die opvalt door het geometrische vormenspel in het onderstel. Prijs: € 2.595,-.

Diverse kleuren

Het gebruikte teak kan in diverse kleuren en afwerkingen worden uitgevoerd. Kersen vernis, blank gelakt, blank gezeept of zwart.

Duurzaam geproduceerd

Dit hout is afkomstig van oude gebouwen wat door Van Broertjes wordt ingekocht van kleine lokale ondernemingen in Indonesië. De kwaliteit van dit hout is beter dan het huidige plantage hout, waarvan de winsten doorvloeien naar enkele grote ondernemingen en instanties. Verder is er extra aandacht voor sociale arbeidsomstandigheden.

Van Broertjes vervaardigt ook maatwerk voor bibliotheken, vitrinekasten, boekenkasten, dressoirs en tafels. Aangepast aan de individuele smaak en bestaande ruimte van de gebruiker.

Meer informatie: www.vanbroertjes.nl

Publicatiedatum: 8 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties