Foto: 2016/metro-tafel-design.jpg

Metro tafels: retro design met een duurzaam karakter!

Massief rubberhouten design tafels met ronde hoeken en slanke, mat zwarte metalen tafelpoten van Metro.

De design tafels van Metro zorgen voor een zachte en tegelijkertijd exclusieve uitstraling met jaren 50 look.

In en op tafel is voldoende plaats om laptop, favoriete magazines of afstandsbediening neer te leggen. Berg mooie spullen op die gezien mogen worden en krijg toch een opgeruimd gevoel.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Ontwerper XL Boom creëert met Metro een stralend middelpunt in kamer of kantoor. Met keuze uit drie modellen van verschillende afmetingen past deze multifunctionele design tafel werkelijk in elke ruimte. Het design maakt koffie drinken met vrienden aan tafel nóg gezelliger en het open vak nodigt uit om mooie boeken te laten zien én te lezen.

DIY & Design

Do It Yourself en geef jouw Metro design tafel de look en feel die bij je past. Naast wit of zwart gelakt, is de hele Metro tafellijn ook in onbehandeld massief rubberhout verkrijgbaar. Om onbehandeld massief rubberhout te beschermen pas je een olie of lak toe. Kies de kleur die op en top bij je interieur past en creëer je retro design tafel in eigen stijl.

Mooi design én duurzaam

Metro tafels zijn het voorbeeld dat design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Ze passen daarom uitstekend in de collectie van Tafel-design. Tafel-design kijkt niet alleen naar uiterlijk, maar ook naar gebruiksgemak en of ontwerpen duurzaam zijn. Kernwaarden die prima passen bij de tijd waarin we nu leven.

Exclusief te koop in Nederland

Tafel-design is exclusief verkoper van Metro tafels in Nederland en dat al vijf jaar lang. Ontwerper en oprichtster van Tafel-design Anouk Bedeaux verklaart: “De Metro tafels vallen bij design liefhebbers in de smaak vanwege de retro look met de ronde vormen en de strakke tafelpoten. Een echte eyecatcher in je woning of kantoor.” Tafel-design.nl is dé winkel en webwinkel met unieke design tafels en stoelen, gevestigd in Rotterdam.

Prijzen vanaf € 265.

Meer informatie en prijzen van de Metro wandtafel, Metro salontafel en Metro bijzettafel op www.tafel-design.nl.

Publicatiedatum: 22 februari 2016

Reacties