Foto: /247691.jpeg

Drie primeurs van meubelatelier Jacco Bakker

Meubelatelier Jacco Bakker heeft drie primeurs.

Meubelatelier Jacco Bakker heeft drie primeurs.

Salontafel KnijperXL

Een echt werkende knijper als salontafel! Op schaal 20:1 vervaardigd van MDF en gespoten in zijdeglans of hoogglans lak. De metalen veer is van staal en vernikkeld. Leverbaar in elke maat! Eigen ontwerp.

Wirwar Wandkast

Symmetrisch en toch in de war: Het bijzondere lijnenspel maakt deze kast tot een levendig object in elke ruimte. Uiteraard geheel op maat vervaardigd en leverbaar in elke gewenste houtsoort of kleur. Eigen ontwerp.

Schaartafel

Een schaartafel in de breedste zin van het woord: niet zomaar een kruis, maar de werkelijke schaar vorm zit verwerkt in de poten. Leverbaar met een recht, rond of ovaal blad in alle houtsoorten of kleuren. Geheel op maat te leveren. Dit ontwerp is ontstaan uit de samenwerking met ontwerpbureau TOM uit Haarlem.

Bedrijfsinfomatie

Jacco Bakker (36 jaar), begon na het afronden van zijn opleiding aan het Hout- en Meubilerings College te Amsterdam in 1996 zijn eigen meubelatelier.
In Heerhugowaard werkt inmiddels een team van zeven gediplomeerde meubelmakers. Hier wordt van ieder ontwerp een exclusief meubel op maat gemaakt. In de showroom boven de meubelmakerij zijn de diverse ontwerpen van Jacco Bakker te zien. In overleg met de klant kan een meubel geheel naar wens ontworpen en vervaardigd worden in iedere gewenste maat, kleur of houtsoort.

Voor meer informatie: www.jaccobakker.nl

Publicatiedatum: 25 september 2010

Reacties