string(1) "p"

Met deze interieur stijlen wil je nooit meer van tafel

Na het eten nog uren natafelen met vrienden en familie. Zo’n moment is al gezellig op zich, maar met deze interieur stijlen wil je nooit meer van tafel!

Industriële look

Als je het hebt over stoer en vintage dan heb je het over een industriële look. Perfect om een avond met je vrienden gezellig spelletjes te doen onder het genot van een pilsje!

Bij deze stijl wordt er veel de focus gelegd op robuust houten, metaal elementen in combinatie bakstenen muren. Kleuren die veel voorkomen is antraciet, zwart, wit, legergroen in combinatie met lichte tinten zoals lichtbruin, oranje.

Woodville tafels - industriele look

Bohemien stijl

Bohemien is vertaald vanuit het Frans als ‘onburgerlijk’ en ‘ongebonden’. Dat is ook precies wat je terugvindt in deze style. Felle kleuren, gevlochten kunstwerken, drukke printjes aardewerk, planten. Het is alles behalve “alledaags” of “doorsnee”. Het leuke van deze stijl is ook dat je het zelf zo bont kan maken als jij maar wilt. Veel meubels en deco kun je standaard in de winkel kopen, maar stap ook eens binnen bij een vintage-/kringloop winkel. je zult je verbazen wat je tegen kan komen voor weinig geld!

Woodville tafels - bohemian look

Scandinavisch

Scandinavisch interieur is iets wat veel mensen wel aanspreekt. Het is namelijk een vrij eenvoudig en rustige stijl. Een typisch kenmerk van een Scandinavische stijl zijn natuurlijke elementen zoals groene kamerplanten, maar voornamelijk ook veel hout. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een stapel houtblokken voor bij de kachel, houten meubels, houten wanddecoraties en ga zo maar door. Betreft de kleuren wordt er als basis gebruik gemaakt van wit. Om er toch een beetje kleur in te brengen wordt er voornamelijk gekozen voor pastelkleuren. Probeer het wel rustig te houden met de kleuren door je bijvoorbeeld te beperken met max twee pasteltinten.

Woodville tafels - scandinavisch look

Botanisch

Met deze stijl ga je weer back to nature. Hier komen voornamelijk veel natuurlijke elementen in voor zoals hout en planten. Fun idea! vervang de planten, van de living wall, voor kruidenplantjes. Dit laat niet alleen een heerlijke geur vrij, maar is ook nog eens leuk voor je gasten die blijven eten. Dan heb je meteen verse kruiden van de muur.

Kleuren die hier veel in voorkomen zijn bijvoorbeeld zand, grijs, natuurlijke groentinten met blauw, oker en rode accenten.

Woodville tafels - botanisch look

Romantisch

Als je van zachte kleuren, sierlijke patronen en veel (maar niet overdreven veel) tierelantijntjes houdt dan is een romantische stijl zeker iets voor jou. Net zoals bij alle andere stijlen kun je het natuurlijk zo bont maken als je zelf maar wilt, maar er zijn altijd bepaalde kenmerken die standaard terug komen. Bij deze stijl wordt er veel gebruik gemaakt van zachte pasteltinten en kleuren met een grijze ondertoon. Daarbij ook zachte materialen en stoffen gecombineerd met hout. Iets wat je bijvoorbeeld ook steeds meer voorbij ziet komen is één wand geheel bedekt met bloemige schilderingen of behang. Door bepaalde kleuren subtiel terug te laten komen in het interieur blijft het ook rustig ogen.

Woodville tafels - romantische look

Voor welke van deze interieur stijlen gaat jouw voorkeur? Stuur ons een foto met één van onze tafels erin via instagram, facebook of per mail via info@woodville.nl om jouw inspiratie te delen met andere!