Industriële robuuste eivormige tafel

Vanaf €1,050.00

Beschrijving

- Geleverd met onderstel naar keuze

- Netjes afgewerkt

- Gratis bezorgd in de Benelux

- Totale hoogte tafel is ca 77 cm

Ovale tafel op maat                                                                                                         

Na ontvangst van uw order gaan wij aan het werk met uw Industriële robuuste ovale tafel.

Het hout ligt helemaal gedroogd klaar in onze eigen werkplaats. Deze tafel gemaakt van oud gebinten hout, maken wij eerst op maat en daarna werken wij uw tafel zorgvuldig af. De tafel werken wij af met een 2 componenten laag, deze beschermt de tafel. De tafel wordt geleverd met een onderstel naar keuze. Het onderstel is 71 cm hoog. Wij leveren onze onderstellen in zwart, wit of naturel. De naturel geleverde poot is wel inclusief een afwerking om roesten tegen te gaan. Het blad is 5 cm dik. Deze Industriële robuuste eivormige tafel is een tafel die past in ieder interieur. Staat uw maat of afwerking niet op de website? Neem dan contact met ons op.

Onze industriële robuuste eivormige tafel is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Deze tafel van oud geleefde grenen planken kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Deze mooie geleefde tafel is één van onze bestsellers. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een hartelijke sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst.

Keuze in onderstellen voor de Industriële robuuste eivormige tafel
Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooi eivormig eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken tafelbladen tot 10 meter lang en 5 meter breed. Voor een eivormige tafel zijn de triangel, smalle u-poot , de tower, spinpoot, midtower, midden triangel en de eiffeltower uitermate geschikt. Natuurlijk kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen.

 

 

 

Meer Informatie 

Wilt u meer informatie? Bezoek onze website en/of volg ons op instagram en/of facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.