Build-your-own salontafel met Notre Monde

Wissel je vaak van interieur? Dan zijn deze Notre Monde tafels perfect voor jou!

16 April 2019

In een ideale wereld kan je meegaan met al je favoriete trends. In de realiteit is dat nogal een dure grap. Toch brengt lifestylemerk Notre Monde dat scenario iets dichterbij: hun salontafels zijn zo flexibel dat je ze kan 'herontwerpen' naar hartelust. Tijdloos en tegelijkertijd modieus.

Gaande van meerdere basistafels tot honderden designs: de Notre Monde 'tray table' is als het ware een build-your-own salontafel. Hét ultieme stuk voor zij die lijden aan een portie gezonde keuzestress.

Stap 1: Kies je tray table 

Kies of combineer

Notre Monde beschikt over ronde, vierkante, hoge en lage basistafels die ook op creatieve manieren met elkaar te combineren zijn.

Stap 2: Kies je favoriete tray om je tafel te stylen

Botany

De Botany collectie werd geïnspireerd door velden vol wilde bloemen. Houten kaders en sepia tinten zorgen voor een rustieke uitstraling. Dé manier om altijd een bloemetje in huis te hebben.

Bright Abstract

De Bright Abstract trays waren oorspronkelijk schilderijen en zijn dus stuk voor stuk handgemaakte uitspattingen van neon kleuren en weelderig goud. Een toets bohemian luxury waar het oog meteen op valt.

Gilded Layers

Gilded Layers speelt met de kleuren van een zonsopgang en -ondergang. Het diepe blauw staat in contrast met rijk goud en transporteert je naar zomerse nachten.

Ocean Blue

Geen tijd om dit weekend te gaan uitwaaien aan zee? Breng de zee dan in huis met ocean Blue. De verschillende fijne prints en blauwtinten creëren een kalmerend effect op ieders ziel.

Wabi sabi

Blauwe hemel, mysterieuze mist en een kraakverse berglucht: het recept voor een kleurrijke collectie. Wabi sabi is dan ook het resultaat van een inspirerende wandeling door de berge.

Stap 3: Experimenteer en wissel af

Let the fun begin!

Eens je je favoriete tray table en tray(s) hebt uitgekozen, kan het plezier écht beginnen. Verander je salontafel volgens de seizoenen, volgens de gelegenheid of gewoon volgens je humeur. En met regelmatige nieuwe toevoegingen worden de mogelijkheden echt eindeloos.

Meer weten? Kijk dan op de site!

 

 

Reacties