Rotan in je interieur: warm en sfeervol

De rotan trend is eigenlijk ontstaan in de jaren 60. Inmiddels zie je dit materiaal ook vaak terug bij de moderne interieurs.

09 Februari 2019


Het past bijvoorbeeld perfect bij een lichte Scandinavische inrichting of een warme botanische sfeer. Er zijn veel verschillende manieren om deze trend te verwerken in je eigen woning. Wij geven je graag wat inspiratie.

Rotan poef

Een rotan poef komt altijd goed van pas. Je kunt het gebruiken als voetenbankje, extra zitplaats, kleine bijzettafel of als voetstuk voor een mooie plant. De kleur en textuur van het materiaal zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De poef is daarnaast vrij licht van gewicht. Je kunt het dus eenvoudig verplaatsen.

Rotan kuipstoel

Rotan is een sterk en flexibel materiaal. Hierdoor kun je er ook prachtige kuipstoelen mee maken. Van een strak en modern design tot een hele romantische look. Er zijn allerlei mogelijkheden! Hoewel je kunt kiezen tussen verschillende kleuren, blijft de natuurlijke lichte tint vaak het populairst. Je kunt dit soort mooie rotan stoelen kopen bij Sweetlivingshop.nl. Hier hebben ze een groot assortiment aan rotan en rieten zitmeubels.

Rotan hangstoel

Naast een stijlvolle kuipstoel is ook een hangstoel een gave optie. Deze relaxstoel brengt een bohemian sfeer met zich mee. Leuk om te combineren met verschillende grote kamerplanten en knusse sierkussens. Hang de stoel op een rustige plek waar ruimte is om heen en weer te schommelen. Hier kun je heerlijk gaan ontspannen!

Rotan bijzettafel

Gebruik een rotan bijzettafel om leuke decoratie op te zetten. Zet een paar vazen bij elkaar of koop een aantal kleine vetplantjes. Natuurlijk kun je de tafel ook gebruiken om je kopje koffie op te zetten als je op de bank hangt.

Rotan hanglamp

Een hanglamp van rotan staat erg mooi in de slaapkamer. De lamp oogt natuurlijk en warm. Het licht zal op een speelse manier door de lampenkap heen schijnen. Daarnaast past het materiaal mooi bij andere aardetinten en rustgevende kleuren.

Reacties