Thuiswerken wordt kleurrijk !


Bent u die oude, kleurloze en wat saaie bureaustoel ook zo zat? Ontbreekt het uw kantoor of vergaderruimte aan sfeer en uitstraling? Kom dan eens een kijkje nemen bij een van de partners van Concept Chair.

Bent u die oude, kleurloze en wat saaie bureaustoel ook zo zat? Ontbreekt het uw kantoor of vergaderruimte aan sfeer en uitstraling? Kom dan eens een kijkje nemen bij een van de partners van Concept Chair.

Zij hebben de grootste collectie design bureaustoelen in huis. U heeft de keuze uit maar liefst 200 varianten kleuren, modellen en vormen.

De ruime collectie bureaustoelen bestaat voornamelijk uit ontwerpen uitgevoerd in kunststof of aluminium. Uiteraard is er voor een groot aantal modellen ook zitkussens of volledige stoffering mogelijk in zowel wol als leder. De collectie omvat stoelen in diverse prijsklassen. Slagen kunt u dus altijd.

Uiteraard zijn de modellen allemaal draaibaar en hoogte verstelbaar. Daarmee zijn de stoelen geschikt voor uw (thuis)werkplek, vergaderruimte, achter uw bureau in de woonkamer, de kinder- of studeerkamer maar ook in andere de representatieve zakelijke ruimten. Breng een bezoek aan www.conceptchair.nl voor een volledig overzicht. Hier vindt u ook meubilair voor bijvoorbeeld wachtruimten.
De collectie is “100% Made in Italy”. De stoelen zijn ontworpen door bekende namen als Robby Cantarutti, Luisa Battaglia en Stefano Sandonà. De stoelen zijn voor het eerst gepresenteerd op de beroemde woonbeurs in Milaan.
Op de website vindt u niet alleen een volledig overzicht van alle beschikbare modellen maar ook een prijslijst. De stoelen zijn verkrijgbaar via de partners van Concept Chair.

Meer informatie: www.conceptchair.nl.

Publicatiedatum: 6 januari 2011

AANBEVOLEN

Essence Madera Kuipstoel

Supercomfortabel uitgevoerd - prachtig Scandinavisch design. De houten poten zij...

Legend industriële cafe stoel

Sfeervol en stoer - deze café stoel van Legend is al ruim 80 jaar lang een echt...

Meubels stofferen: je stoel in een nieuw jasje

Die leuke stoel of bank zit nog zo lekker, maar op de stof zijn slijtageplekken ...

Stoel: fauteuil, design of leer

Stoelen zijn comfortabel en mooi. Zak na een lange dag heerlijk weg in een loves...

Meubels: stoelen voor bij de eettafel

De ideale eethoek is voor iedereen anders. Maar het belangrijkst is dat je lekke...

ISSIE Eetkamerstoelen

De betaalbare designmeubels van Issie hebben maar één doel: de wereld meer kle...

Advertentie