Foto: 253383

Keizerlijk zitcomfort met Geppetto

De stoel Geppetto, van de Nederlandse ontwerper Danny Fang, is de nieuwste aanvulling op het gevarieerde assortiment van fashion4home.

De stoel Geppetto, van de Nederlandse ontwerper Danny Fang, is de nieuwste aanvulling op het gevarieerde assortiment van fashion4home.

Geïnspireerd op de Ming-dynastie brengt Fang op innovatieve wijze, klassieke Chinese vormen samen met modern industrialistisch design.

Moderne kijk op handwerk

Meubels uit het Ming-tijdperk werden door ervaren meubelmakers zonder gebruik van lijm of spijkers gebouwd. Ook de Geppetto wordt zonder andere hulpmiddelen gemaakt en uit één soort materiaal vervaardigd. Met moderne technieken is een polycarbonaat ontwikkeld, dat vervolgens in een mal gegoten wordt. Het resultaat: een bekend model dat met nieuwe technieken weer tot leven wordt gewekt, zoals Geppetto zijn Pinochio tot leven wekte!

Productinformatie

Door gebruik van het ultralichte polycarbonaat zijn de Geppetto-stoelen van fashion4home multi-inzetbaar, stevig, licht en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het model is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en koffie. Daarnaast heeft deze design stoel de volgende afmetingen: diepte 50 cm, breedte 58 cm, hoogte 78 cm, zithoogte 44 cm. Vanaf deze maand is de Geppetto verkrijgbaar voor de verkoopprijs van € 219,- (per 2 stoelen, exclusief verzendkosten).

Meer informatie: www.fashion4home.nl

Publicatiedatum: 18 november 2010

Reacties