Foto: Gispen-Zinn-bureaustoel

Gispen Zinn bureaustoel succesvol

Gispen Zinn bureaustoel werd in januari 2014 geïntroduceerd. De verkopen van deze ‘stoel voor iedereen’ overtreffen alle verwachtingen.

Tot nu toe zijn in totaal 25.000 Zinn bureaustoelen verkocht. Dit aantal overtreft alle verwachtingen. De stoel heeft de ideale mix van slimme functionaliteiten als het Dynamic Synchroonmechanisme met actieve zitneigverstelling. De uitgekiende verhouding tussen zitting en de flexibele, meebewegende rugleuning draagt hieraan bij. Alle techniek is optisch verborgen en fraai geïntegreerd, waardoor de bureaustoel hoge kwaliteit uitstraalt.

Zitcomfort

Drinkwaterbedrijf Dunea koos als een van de eerste opdrachtgevers voor Zinn bureaustoelen. Naar aanleiding van een Europese aanbesteding werd Gispen geselecteerd als inrichter voor het vernieuwde, duurzame Dunea hoofdkantoor.
Naast de werkplekken koos Dunea voor Gispen Zinn vanwege het zitcomfort en het feit dat zowel zeer kleine als zeer lange mensen comfortabel kunnen zitten. De zitting is zodanig gepositioneerd dat er geen oncomfortabele grote opening ontstaat bij gebruik door lange mensen. Men houdt altijd contact met de rug.

Ook bedrijven als de Regionale Belastinggroep en Atradius kozen Gispen Zinn als nieuwe bureaustoel.

Aanpassingen

Circulaire economie is een speerpunt voor Gispen. Zinn is een stoel die volledig voldoet aan de criteria. De stoel kan op elk moment aangepast worden aan nieuwe technieken of behoeften. Tijdens het gebruik kan de stoel eenvoudig geupgraded worden. Ieder onderdeel dat wordt ontwikkeld zal zowel op nieuwe als op oude modellen kunnen worden toegepast.

Red Dot Award

Zinn bureaustoel is onderscheiden met een Red Dot Award Product Design 2015 voor uitmuntend design.

De jury meldt in het juryrapport het volgende:
Gispen Zinn biedt premium kwaliteit, ergonomisch comfort en tegelijkertijd de geslaagde vertaling van een archetype bureaustoel. Nu al een klassieker door zijn vormgeving

Introductie Zinn Smart

Zinn Smart is een variant op Zinn en heeft alle functionaliteiten van Zinn tegen een aantrekkelijke prijs. Deze aantrekkelijke prijs komt tot stand doordat de stoel knock down in een doos zit en enkel verkrijgbaar is in zwart waardoor kosten worden bespaard. Zinn Smart is snel uit voorraad leverbaar.

Zinn Smart wordt exclusief verkocht via een uitgebreid dealernetwerk en in de Gispen webshop.

Zie voor dealeradressen onze website: www.gispen.nl

Publicatiedatum: 15 augustus 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties