Foto: Ex-interiors-ex-collectie

Ex Interiors zet in op creativiteit met &Ex collectie om visionair design te stimuleren

Internationaal interieurarchitectenbureau Ex Interiors (Odette Ex) introduceert een unieke collectie zitelementen tijdens Salone di Mobile in Milaan.

Niet alleen biedt de ruime keuze aan kleuren en dessins de mogelijkheid tot het creëren van je eigen, unieke werkomgeving, ook de diversiteit in het samenstelling van de zitelementen draagt hieraan bij.

De collectie volgt de succesvolle introductie van Desso&Ex kamerbreed tapijten en op maat gemaakte karpetten in samenwerking met tapijtfabrikant Desso op. De unieke zitelementen bestaan uit een zitting, rugleuning en losse kussens en zijn op diverse manieren samen te stellen tot grotere zitelementen met een combinatie van dessins.

'In de &Ex collectie staat het verbinden van mensen, natuur en creativiteit centraal om op die manier visionair design te vertalen naar een warme en karakteristieke omgeving', zegt Odette Ex, oprichter en eigenaar van Ex Interiors.

Geïnspireerd door gedempte, verweerde kleuren en door de toepassing van gelaagde patronen in de natuur, voegt de collectie een persoonlijk tintje toe aan elk interieur. Door dezelfde dessins terug te laten komen, zowel in de vloeren als in de zitmeubelen, wordt de eenheid en eigenheid binnen een ruimte verder versterkt.

De &Ex collectie zitelementen biedt acht verschillende dessins in vier verschillende kleurgroepen: Indigo, Karmijn, Blad en Steen. Of de combinatie van kleuren en dessins kalm en rustgevend zijn of juist levendig en kleurrijk, de &Ex collectie helpt om een warme en unieke omgeving te creëren, die inspireert.

Reacties